witam wczoraj kupiłem volvo S401,9TD i mam problem bo zapaliła mi się kontrolka z prawej strony deski rozdzielczej jakiś zielony trójkącik czy może mi ktoś napisać od czego ona jest i co mam zrobić
pozdrawiam użytkowników volvo
Komputerowi nie zaszkodzi bo przeważnie jak jest błąd komputera to się automatycznie przełącza w tryb awaryjny po pewnym czasie może auto stanąć. Najlepiej zczytać błędy i je usunąć podłaczając pod komp. na warsztacie i mieć spokój.
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Fałszywe poczucie bezpieczeństwa Pieszy wchodząc na oznaczone pasami przejście często zyskuje fałszywe poczucie bezpieczeństwa. Jak gdyby fakt, że w tym miejscu ma pierwszeństwo, chronił go przed zagrożeniem. W rzeczywistości na przejściach dla pieszych ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.