Nic nie poleci i nie ma prawa tam być żadnego oleju bo jest tam sprzęgło i łożysko oporowe- jak sobie wyobrażasz olej na tarczy sprzęgla-napewno byś nie ujechał. A po co chcesz wymieniać wysprzęglik? Łożysko się odzywa?
dzisiaj podczas jazdy coś mi strzeliło w sprzęgle, nie jest to linka bo ona jest cała, coś sie stalo z dzwignia wyłączania, bo gdy nią ruszam skrzynia w ogole nie reaguje
Darmowe ogłoszenia motoryzacyjne - Twoje auto w kilku krokach Rynek motoryzacyjny nieustannie się zmienia, a potrzeby kupujących i sprzedających są coraz bardziej zróżnicowane. W świecie, gdzie liczy się szybkość, przejrzystość i wygoda, darmowe ogłoszenia motoryzacyjne stanowią ...
Seat Ibiza 1,0 TSI o mocy 115 KM Seat Ibiza w wersji wyposażonej w silnik benzynowy o pojemności 1 litra ma moc 115 KM. Jego średnie spalanie w tym przypadku to około 4,7 l/100 km, a przyspieszenie 0-100 km/h zajmuje 9,3 sekundy. Na liście wyposażenia niewymagającego ...
Skoro olej poszedł to nie trzyma jakiś pierścień uszczelniający prawdopodobnie od strony skrzyni i to może być twoja usterka,że jest brak reakcji sprzęgła bo dostał się na nie olej i się ślizga. A skrzynie to normalne że trzeba wyciągnąć-nie wiedziałeś o tym-ja też nic nie mówiłem bo myślałem,że o tym wiesz- a jak inaczej chciałbyś dostać się do łożyska i sprzęgła tylko przez jej wyjęcie.
to jest czesc ktora chciałem sciagnac, i chcialbym zaznaczyc ze jest w niej sruba do spuszczania oleju, takze chyba nie o tej samej skrzyni biegow mowimy;) zapomnialem jeszcze dodac, ze jest to skrzynia biegow z seata ibizy prawdopodobnie.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.