VW Golf IV vs Seat Leon

06 Sie 2009, 08:28

Ja bym sobie kupił Golfa ponieważ auto już przeszło aż VI generacji. Golf to auto z duszą jakich mało
Orzeszek
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Malopolska

06 Sie 2009, 14:31

Golf szczególnie III i IV generacji to auto bez żadnego wyrazu które stoi na każdym osiedlowym parkingu i można je spotkać na co drugim skrzyżowaniu. Dla mnie to już jest wystarczający argument żeby szukać a3 lub leona.
KaczorLSM
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Lublin

06 Sie 2009, 21:28

KaczorLSM napisał(a):Golf szczególnie III i IV generacji to auto bez żadnego wyrazu które stoi na każdym osiedlowym parkingu i można je spotkać na co drugim skrzyżowaniu. Dla mnie to już jest wystarczający argument żeby szukać a3 lub leona.

w sumie masz troche racji.Nikt nie odpowiedziałna moje pytanie dotyczące zawieszeń tych aut
labrentz
Nowicjusz

Miejscowość: Głogów

06 Sie 2009, 22:10

zdecydowanie się zgadzam z poprzednikiem że auto bez wyrazu. Zdecydowanie wybrałbym leona za nawet sam wygląd. Środek vw moim zdaniem jest dużo poostrzy niż nawet w starej fabii. A na wsiach co drugie auto do vw no i księdza też. Napewno auto dobre ale moim zdaniem przereklamowane i zbyt drogie bo taka fabia nieczego nie odbiega od niej a o suzuki swifcie nówce za 48tysiecy to juz nie wspomne. W środku naprawde rewelacja, na zewnątrz zresztą też.
KamilMilkowski
Początkujący

Miejscowość: Warszawa

07 Sie 2009, 14:10

Ja na twoim miejscu kupił bym Leona ponieważ mój znajomy na golfa IV z 99r i co dwa lata mu się psuje skrzynia biegów modele 97-00 mają wadliwe skrzynie biegów. Myśle że Ci pomogłem. Wygrywa SEAT LEON
vw
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Skoda Octavia RS
Skrzynia biegów: Manualna

07 Sie 2009, 15:12

Orzeszek napisał(a):Lol w seatach trzeszczy HaHa o to żeś strzelił nowinę. Seaty co prawda nie za bardzo są wykończone chociaż im nie brakuje nic ale że trzeszczy to chyba seatem nie jeździłeś.

oczywiście każdy swoje chwali. dalsza dyskusja jest zbędna.
labrentz przejedz się jednym i drugim to sam zobaczysz.

stasiowski121 napisał(a):Audi A3 kolego hiszpan1 też powstała na płycie Golfa podobnie jak Octavia , nie odwrotnie, golf był dla nich "dawcą organów" nawet mam zapisany artykuł na ten temat.

podeślij link jeśli możesz to sobie doczytam.
Polska rzeczywistość:
licznik do tyłu i w ludzi.
Zgroza...
hiszpan1
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Madryt

08 Sie 2009, 02:26

Orzeszek napisał(a):Ja bym sobie kupił Golfa ponieważ auto już przeszło aż VI generacji. Golf to auto z duszą jakich mało

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Toś dowalił :D:D

Co do tematu: Szukaj Leona :)
<b>don't stop tryin'
one day you
you will flyin'
qki007
Stały forumowicz

Zdjęcia: 9
Miejscowość: Zamość