Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
PhantomASA1 napisał(a):Dobra rada ale nie przesadzj bo bedziesz mial kłopoty,kilka kucykow nie wiecej!!!Czy warto???Jesli masz 125 ogierow i tobie maloz kim sie chcesz scigać na naszych drogach???
Ja mam tyle w swoim i nie chcialbym ani jednego wiecej kuca nawet zdechlego!!!Tyle mi starcza ale koncze ten temat bo przeciez moga mnie wysmiac pasjonaci mocy!!!
BRIAN842 napisał(a):Ehhh...to do takiego przebiegu jak ty robisz rocznie to nie trzeba autkarower i świeże powietrze
No zimnego raczej nie :/ no to zagrzej go przed wyjazdem. Niech trochę pochodzi , prze gazuj trochę . Może to nie wiele zagrzeje silnik ale możesz nim kręcić wtedy. Ja teraz już go rano nie odpalam, bo wcześniej przy mrozach to musiałem, ale teraz przed wyjazdem do pracy (15km) grzeję go przed wyjazdem jakąś minutkę czasami więcej. Następnie jakieś 5km jeżdżę na niskich obrotach. A przez te pozostałe kilometry rura i wtedy dopiero Passek wkręca się w rytm
Baza z danymi technicznymi samochodów marki VOLKSWAGEN. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne VOLKSWAGEN