VW SHARAN 1996 1.9TDI 90 KM nr na allegro 1469310576

19 Lut 2011, 23:02

Jeżeli ktoś znajdzie to autko w alledrogo to osobiście odradzam - dzisiaj miałem wycieczkę do Szczytna z zamiarem zamiany na moją Skode ... okazało się że własciciel posiada tego VW od 2 tyg i chce się go pozbyć bo jest za duży ... ogólnie autko w środku wygląda na 3x większy przebieg niż pisze (KATASTROFA) na zewnątrz tez jest sporooo miejsc do których można mieć zastrzezenia - poobijane z każdej strony , ognisk rdzy jak przy ospie , sprzęgło lada moment do wymiany, skrzynia blokuje na wstecznym - silnik cyka jakoś znośnie ale cała prawda wyjdzie z czasem ... zawieszenie pewnie też zaraz się posypie ... własciciel nie potrafił nic powiedzieć o aucie bo jeździ sporadycznie po wsi tylko ... moim skromnym zdaniem szkoda czasu na odwiedziny w Szczytnie - bynajmniej nie za te pieniądze ...
Sorrki że piszę tutaj ale myślę sobie że niech ludziska wiedzą - nie mogłem znaleźć odpowiedniego działu na forum więc pisze tutaj.
tutaj linka do aukcji:

[link do oferty na Allegro wygasł]
KrzyH
krzyh1
Nowicjusz

Miejscowość: Wołomin

19 Lut 2011, 23:33

A żeby ten przypadek był tylko jeden,takich przypadków jest kilkaset.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

21 Lut 2011, 20:42

Przeniesiona w bardziej odpowiedni dział :wink:
samurajsj700
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Czernichów/ Sląska
Auto: Audi A 4/WV golf 2 / samurai
Silnik: 90/70/70
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

23 Maj 2011, 15:37

Moj kolega ma od 2 lat i nie narzeka ;-)
DodajOszusta
Nowicjusz

Miejscowość: Wawa
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Koncepcyjny crossover Lexus LF-NX
    Na tegorocznym Frankfurckim Salonie Motoryzacyjnym miała miejsce światowa premiera nowego modelu koncepcyjnego Lexusa – średniej wielkości crossovera LF-NX. Wraz z tym modelem marka Lexus sonduje możliwość wejścia ze ...