Jeżeli ktoś znajdzie to autko w alledrogo to osobiście odradzam - dzisiaj miałem wycieczkę do Szczytna z zamiarem zamiany na moją Skode ... okazało się że własciciel posiada tego VW od 2 tyg i chce się go pozbyć bo jest za duży ... ogólnie autko w środku wygląda na 3x większy przebieg niż pisze (KATASTROFA) na zewnątrz tez jest sporooo miejsc do których można mieć zastrzezenia - poobijane z każdej strony , ognisk rdzy jak przy ospie , sprzęgło lada moment do wymiany, skrzynia blokuje na wstecznym - silnik cyka jakoś znośnie ale cała prawda wyjdzie z czasem ... zawieszenie pewnie też zaraz się posypie ... własciciel nie potrafił nic powiedzieć o aucie bo jeździ sporadycznie po wsi tylko ... moim skromnym zdaniem szkoda czasu na odwiedziny w Szczytnie - bynajmniej nie za te pieniądze ...
Sorrki że piszę tutaj ale myślę sobie że niech ludziska wiedzą - nie mogłem znaleźć odpowiedniego działu na forum więc pisze tutaj.
tutaj linka do aukcji:
Koncepcyjny crossover Lexus LF-NX Na tegorocznym Frankfurckim Salonie Motoryzacyjnym miała miejsce światowa premiera nowego modelu koncepcyjnego Lexusa – średniej wielkości crossovera LF-NX. Wraz z tym modelem marka Lexus sonduje możliwość wejścia ze ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.