VW Tiguan mrugające kontrolki

03 Lut 2022, 12:36

Witam wszystkich serdecznie jestem posiadaczem VW Tiguan rok 2008 2.0dti mam mianowicie problem z kontrolka mi na desce
Auto odpala ładnie chodzi równo ale jak tylko ruszę do przodu zaczynają mi mrugać kontrolki od napędu kontroli trakcji wspomaganie jak również hamulec postojowy i zaczyna pikac nadmiernie silnik ładnie pracuje wyłączę silnik i go odpalę wszystko jest dobrze ruszam znowu to samo proszę o pomoc
VW Tiguan mrugające kontrolki
Adrianzydor86
Nowicjusz

Zdjęcia: 1

03 Lut 2022, 13:55

Pod komputer i wszystko będzie jasne a bynajmniej jaśniejsze
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

03 Lut 2022, 14:35

Pewnie auto jest podłączane pod komputer i muszę powiedzieć że błędów jest mnóstwo ale są to błędy nieciągłe chwilowe do usunięcia jak je usunę i jest zero błędów wszystko jest dobrze ale znów ruszę 500m i się zaczyna
Adrianzydor86
Nowicjusz

03 Lut 2022, 14:52

Może jakas historia, co było robione, jakie to błędy, jak to się stało itd
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

03 Lut 2022, 17:32

Generalnie po podłączeniu kompa wyskakuje mi błędy jakieś żarówki przepalonej ale już jest zrobiona ale jeszcze taki mi się pokazuje wyślę zdjęcia
Adrianzydor86
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Jak naładować akumulator?
    Ładowanie akumulatora to pozornie łatwe zadanie, jednak może nastręczyć pewnych trudności. Jak poradzić sobie z tym wyzwaniem? Przede wszystkim należy pamiętać, że akumulator może być ładowany jedynie prądem stałym. Dlatego ...