W jakiej cenie bezpiecznie kupić Bravo II z bogatym wyposażeniem?

11 Wrz 2019, 10:09

Witam.
Rozglądam się za Bravo II. Zależy mi na bogatym wyposażeniem. Mnóstwo ofert pochodzi od osób sprowadzających takie lepiej wyposażone warianty z zagranicy.

Zastanawiam się czy warto pakować się w takie opcje.. Owszem ogłoszeń jest sporo, ale mimo wszystko nie jest mi łatwo znaleźć coś dla siebie..

Tutaj chociażby przykłady:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]?

(choć przyznam, że 30k to raczej dla mnie już próg krytyczny jeśli chodzi o Bravo...)
Doradzicie tak luźno jak szukać, by znaleźć coś sensownego?

Pozdrawiam wszystkich
varreo
Nowicjusz

11 Wrz 2019, 11:36

Kolega na wiosnę 2018roku szukał Bravy 1.4 T-Jet 150km tylko że on chciał kolor niebieski (Maserati Blue),obejrzał może z 2-3sztuki oczywiście sprowadzonych i okazały się niewypałem ale kiedyś zupełnie przypadkowo w jednym komisie zagadał ze sprzedawcą i miał szczęście bo facet mu powiedział że na dniach będzie miał taką Brave bo ma przyjechać z Niemiec i udało mu się ją kupić i też całkiem dobre ma wyposażenie a cenowo za wszystko (auto + opłaty) wyszło mu coś około 23k.

O proszę nawet znalazłem w tym komisie w którym kupił w tym samym kolorze :mrgreen:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012