Wiatrak wiskotyczny land rover

11 Cze 2009, 10:09

Witam

Czy ktoś się orientuje gdzie można kupić wiatrak wiskotyczny i tylny most do Land Rovera range rovera 2,5 DSE 140 KM 1997r? Może byc uzywany w rozsądnej cenie. Nie mogę nigdzie znaleźć.
m4rciniak
Nowicjusz

Miejscowość: Dęblin

11 Cze 2009, 12:44

dzwoń do hien dilującymi używkami land roverów, znajdziesz ich np na allegro :wink:
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Kielce

13 Cze 2009, 00:43

Do moderatora:
jaka to była reklama że mój poprzedni post został usunięty ?
a powyższy post: "...znajdziesz ich np na allegro..." to niby nie reklamuje komercyjnego serwisu aukcyjnego ?
Bo chyba ktoś tu przegioł ...

pozdrawiam
EdEk
Początkujący

Miejscowość: Wałcz

13 Cze 2009, 09:01

EdEk napisał(a):Do moderatora:
jaka to była reklama że mój poprzedni post został usunięty ?
a powyższy post: "...znajdziesz ich np na allegro..." to niby nie reklamuje komercyjnego serwisu aukcyjnego ?
Bo chyba ktoś tu przegioł ...

pozdrawiam

w poprzednim poście sam napisałeś "trzeba pomagać swoim", nie dziw się, że post poleciał do nieba dla bitów :wink:
reklama konkretnej osoby(firmy) to zupełnie co innego niż polecenie ogólnodostępnego i najbardziej znanego serwisu aukcyjnego.
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Kielce
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Dla posiadaczy Outlandera pierwszej i drugiej generacji
    Polski oddział Mitsubishi opracował program umożliwiający zakup nowego modelu Mitsubishi Outlander 2013 w niezwykle korzystnych warunkach posiadaczom Outlandera poprzednich generacji. Lojalni klienci otrzymają bezpłatnie ...