witam mam samochód micro car marki chatent media i czy może z was ktoś wie bo odkreciła mi sie śrubka od linki skrzyni biegów i zgubiła mi się taka blaszka od zmiany wie ktoś może z was jak sie prawidłowo ona nazywa
Podejrzewam że ten element nie ma potocznej nazwy aby go wyszukać no ale i tak nie ma szans znalezienia tego elementu w internetach, jedynie u producenta albo samodziełka
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Napisz do firmy która jest importerem tych samochodów w Polsce. Oni chyba najszybciej pomogą w tej kwestii z częściami. Adres do nich info(małpa)mini-auta.pl. Siedzibę maja w Pruszkowie.
Swoją drogą strasznie drogie te nowe modele Chatnet'a ;/
Złota godzina na drodze - co to takiego i kiedy możemy ją spotkać? Podczas jazdy w czasie występowania "złotej godziny" trzeba być bardziej skupionym, a samo zjawisko może utrudnić zauważenie odpowiednio wcześniej niebezpiecznej sytuacji na drodze czy niechronionych uczestników ruchu. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.