Witam. Odkąd kupiłem auto w lewym lusterku mam nieoryginalny wkład co mnie zaczyna denerwować z powodu ograniczonej widoczności. Czyli teraz wystarczy, że kupię elektryczny wkład do Primery i wszystko będzie ok tak?
Jak dużo samochodów na naszych drogach wymaga wizyty w warsztacie? Kierowcy w Polsce wciąż bagatelizują bieżące czynności związane z utrzymaniem samochodów, które przekładają się na stan techniczny. To główny wniosek płynący z kontroli przeprowadzonych w ramach akcji ...
Moto Session 2019 - relacja z targów motoryzacyjnych w Lublinie Targi Moto Session to obowiązkowa impreza którą warto zobaczyć na Lubelszczyźnie. W tym roku podobnie jak w latach ubiegłych mieliśmy do do zwiedzania dwie hale które były pełne imponujących modeli samochodów ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.