REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Tu masz zestaw czterech głośników ze zwrotnicami pasywnymi więc wzmacniacz dwukanałowy wystarczy.rev napisał(a):Jaki wzmacniacz wybrać do GMS-1968 żeby wyciągnąć z nich moc
Dlaczego? Z tego co widzę w specyfikacji jest w nim wyjście RCA na wzmacniacz więc nie powinno być problemu z podłączeniem.rev napisał(a):Posiadam stare radio Sony CDX-GT620U i chyba trzeba będzie wymienić.
Raczej maxrev napisał(a):Min 75Wat RMS może być?
Okrev napisał(a):Tam zrobiłem błąd powinno być max
Tu możesz zerknąć na Peiying PY-B2C110R ma 2x75W w RMS i np. Blaupunkt GTA 270 DSP 2x70W w RMS.rev napisał(a):To jakie modele możesz polecić 2 kanałowe?
Jeżeli znajdziesz dobry z gwarancją to czemu nie.rev napisał(a):Lepiej używki?
Spoko, masz tu chyba wszystko co potrzebne do podłączeniarev napisał(a):Ten może być już z zestawem kabli?
Myślę że jakość będzie sporo lepsza po podpięciu wzmacniaczarev napisał(a):Jeszcze zobaczę pod radio Alpine czy jakość muzy się zmieni
Różnice powinny być słyszalne przy mocniejszym basie i głośniejszym słuchaniu. Przy normalnej głośności tak jak słucha się na co dzień jeżdżąc samochodem może być ta różnica nie słyszalna w przypadku zastosowania wzmacniacza.rev napisał(a):Głośniki już ładnie grają do tego jeszcze wygłuszyłem drzwi
Może być tak że aktualne parametry zestawu będą dla Ciebie wystarczające przy normalnej eksploatacjirev napisał(a):To może się wstrzymam narazie bo jakość po podłączeniu nowego radia jest lepsza niż była