Wyprzedzanie na trzeciego

08 Lip 2010, 16:42

MotoAlbercik napisał(a):stasiowski121 - ty nie pouczaj piotrauto, bo to przecież doświadczony i zawodowy kierowca jest.... :lol:

A no zapomniałem. Jak mogłem, piotrauto wybacz. Zapiszę się do Ciebie na lekcję drivingu.

A tak serio to nie wiem ale to już jakoś wybitnie śmieszyć mnie przestaje.
Tobie to max maluch do bólu uszczuplony na gaźniku i z wyjętymi wałkami od trzeciego i czwartego biegu. Wtedy byłoby może bezpieczniej...
Popieram wniosek o jakiegoś bana czy coś bo to nie jest miejsce na takie głupoty.
Wejdzie ktoś i pomyśli że w szpitalach psychiatrycznych internet założyli.
Było śmiesznie, przyznaję, ale ludzie na miłość Boską są jakieś granice głupoty.
A jak przekracza ktoś granice to się może jeszcze da go leczyć... A jak nie to kaftan.

[ Dodano: 8 Lipiec 2010 ]
BRODATY napisał(a):No i przez takch domorosłych "kubiców" bywa nieraz ciekawie na publicznych drogach :roll:

Tak jest niestety, przesiądzie się sprzed kierownicy w Need For Speed i myśli że jest nie wiadomo kim na drodze. Dopiero wczoraj widziałem poważny wypadek a sprawca doświadczony kierowca niemniej niż Kubica który prawo jazdy ma aż.... trzy miesiące.
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: VW T4/Audi 80 B4/Passat B3
Silnik: 2.5 TDI AXG
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

08 Lip 2010, 18:19

samurajsj700 napisał(a):
piotrauto napisał(a):samurajsj700, a co myslisz ze niemoge sie równać?

Prosze powiedz że żartujesz bo zaraz z krzesla ze smiechu spadne :mrgreen:
ja wcale nie żartuje
piotrauto
Stały forumowicz

08 Lip 2010, 19:43

Pojezdziłem sobie ostatnio po drogach warmi i mazur. Super wrażenia. Piękne widoki, lasy, jeziora, wąska droga wijąca się po pagórkach... Można poczuć się jak w grze komputerowej. TYLKO NA MIŁOŚĆ BOSKĄ NIE MOŻNA ZAPOMINAĆ, ŻE TU MASZ TYLKO JEDNO ŻYCIE :!:
Trochę żwirku na zakręcie, niedostosowana prędkość albo kolega w stylu piotrauto który właśnie wyprzedza kolumnę pojazdów i GAME OVER :!:
Trochę to psuje radość jazdy :cry:
nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem... ;)
BRODATY
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Muhlhausen ;)
Auto: Nissan Terrano II
Silnik: 2.4 KA24E 124KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Rok produkcji: 1995

08 Lip 2010, 20:24

piotrauto napisał(a):ja wcale nie żartuje

No i spadłem ... piotrauto, już mnie gardło ze śmiechu boli :lol: :mrgreen:
samurajsj700
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Czernichów/ Sląska
Auto: Audi A 4/WV golf 2 / samurai
Silnik: 90/70/70
Typ: Sedan/Limuzyna

08 Lip 2010, 20:58

Ciekawe ile Piotrusiu już miałeś poważniejszych sytuacji na drodze? Czy Ty w ogóle posiadasz coś takiego jak wyobraźnia i przewidywanie następstw co niektórych manewrów i związanych z nimi okoliczności?
Nikomu źle nie życzę broń Panie Boże ale śmiem twierdzić że jeśli masz prawo jazdy, jeździsz cokolwiek po naszych drogach a życie jeszcze nie nauczyło Cię by używać od czasu do czasu mózgownicy jak siedzisz za kółkiem to jakiś mniej poważny wypadek by Cię tego nauczył. Zgodzi się chyba ze mną każdy kto przeżył mniej lub bardziej poważny wypadek, że to w mniejszym lub większym stopniu każdego ruszy do użycia mózgownicy chociażby po to by pomyśleć co by było gdyby... Powinieneś wiedzieć że u nas na drodze uważać trzeba przede wszystkim na innych Kubiców, którzy wychowują się na grach i myślą, że skoro w grze auto wchodzi w zakręt przy 180 km/h a w rzeczywistości... ląduje na rowie albo drzewie za rowem.
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

08 Lip 2010, 22:01

stasiowski121 napisał(a):ląduje na rowie albo drzewie za rowem.

Że tak powiem ,,Niech ginie!!" na tym drzewie ale nie zabiera ze sobą niewinnych użytkowników drogi... którzy jadą/idą (piesi) prawidłowo.
Kakameo
Początkujący

Miejscowość: ok. Wadowic
Auto: Seicento 900 41KM

09 Lip 2010, 10:16

piotrauto napisał(a):
samurajsj700 napisał(a):
piotrauto napisał(a):samurajsj700, a co myslisz ze niemoge sie równać?

Prosze powiedz że żartujesz bo zaraz z krzesla ze smiechu spadne :mrgreen:
ja wcale nie żartuje

Zaraz wymyśli, że jeździ w jakiś rajdach albo, że jeździł w formule i miał lepsze wyniki niż Kubica :lol:
piotrauto zastanów się trochę i nie rób z siebie kretyna bo już na prawdę przestaję być śmiesznie.
PrezesArtek
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sosnowiec
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Audi S8 i Wp11-144
Silnik: AVP, QG18DE
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2001

09 Lip 2010, 14:07

Ciekawe ile Piotrusiu już miałeś poważniejszych sytuacji na drodze?
0
piotrauto
Stały forumowicz

09 Lip 2010, 16:01

Panie i panowie, z całym szacunkiem, ale ja spadam i nie mam zamiaru więcej pojawiać się w tym temacie. Ten kolo jest niereformowalny i debatowanie na jego temat jest dla mnie, delikatnie mówiąc, bezsensowne (choć inne słowa chodzą mi po głowie) Kolegę piotrauto żegnam ozięble a resztę forumowiczów zachęcam by zrobili to samo i nie przedłużali tej żenującej wymiany poglądów :roll:
nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem... ;)
BRODATY
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Muhlhausen ;)
Auto: Nissan Terrano II
Silnik: 2.4 KA24E 124KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Rok produkcji: 1995

09 Lip 2010, 21:28

BRODATY napisał(a):Panie i panowie, z całym szacunkiem, ale ja spadam i nie mam zamiaru więcej pojawiać się w tym temacie. Ten kolo jest niereformowalny i debatowanie na jego temat jest dla mnie, delikatnie mówiąc, bezsensowne (choć inne słowa chodzą mi po głowie) Kolegę piotrauto żegnam ozięble a resztę forumowiczów zachęcam by zrobili to samo i nie przedłużali tej żenującej wymiany poglądów :roll:

Jeżeli pozwolisz, przyłączam się, podpisuję się pod tym obydwoma rękami i nogami.
Pozdrawiam wszystkich userów. A Ciebie piotrauto zachęcam do wybrania się do jakiegoś specjalisty, być może to da się jeszcze leczyć. Wszak medycyna zrobiła ostatnio ogromne postępy w przód.
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

10 Lip 2010, 15:27

stasiowski121, jakiego specjalisty?
piotrauto
Stały forumowicz

10 Lip 2010, 15:47

Ja moze z swojej strony dedykuje tym wszystkim którzy dali sie wciągnąć w tą dyskusję małą płentę wynikłą z obserwacji:Nie dyskutuj z idiotą,bo cię sprowadzi do
swojego poziomu i pokona doswiadczeniem.... :!: :!: :sad:
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2014