Ej, ludzie, jak możecie nie wiedzieć? Przecież to był sławny Caterham Lotus 7
A ten białasek ze zdjęcia Endrju to oczywiście Maserati Gran Sport. Przyjechał kiedyś taki na mojej zmianie na stację paliw... To było coś, ale się ludziska oglądali...
Tia, tylko teraz za późno... Jest następny obrazek do odgadnięcia... Jakbyś czytał wszystkie posty danego tematu to byś nie miał gafy... Nie pierwsza i nie ostatnia, najważniejsze że nie moja
Darmowe ogłoszenia motoryzacyjne - Twoje auto w kilku krokach Rynek motoryzacyjny nieustannie się zmienia, a potrzeby kupujących i sprzedających są coraz bardziej zróżnicowane. W świecie, gdzie liczy się szybkość, przejrzystość i wygoda, darmowe ogłoszenia motoryzacyjne stanowią ...
Poradnik o przedłużeniu życia akumulatora bezobsługowego Zrobiłem poradnik w formie filmiku na temat przedłużeniu żywotności akumulatora bezobsługowego ponieważ właśnie takich akumulatorów jest coraz więcej a ich żywot jest bardzo krótki. Zapraszam do obejrzenia i ...
No Krzysiu postaraj się bardziej. To "Nowa Toyota Supra", a dokładniej to koncept kalifornijskiego studia designerskiego studia Toyoty - Toyota FT-HS. Więc teraz ja. Zaraz dam zdjęcie.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.