Zlot Samochodów Amerykańskich i Tuningowany w Tychach

23 Lip 2009, 13:31

Trzeci Moto-Piknik odbędzie się w Tychach 26 i 27 lipca na Placu pod Żyrafą przy ulicy Edukacji.
Z powodu mniejszej ilości miejsca niż w latach poprzednich zmuszeni jesteśmy ograniczyć liczbę samochodów do 250. Podczas imprezy odbędą się zawody Car-Audio mające rangę mistrzostw Polski.

Będzie to jedyna eliminacja na Śląsku. Będzie można również wziąć udział w szeregu konkurencji przygotowanych przez organizatorów. W sobotni wieczór zapraszamy wszystkich do klubu Tokarnia w Tychach, do klubu wstęp mają osoby od 21 roku życia, w klubie obowiązuje selekcja.
Drugi dzień imprezy to zawody Car-Audio połączone ze święceniem samochodów. Poprosimy 50 uczestników naszej imprezy o przejechanie pod kościół św. Krzysztofa w Tychach gdzie będą reprezentować naszą imprezę. W niedziele obie części naszej imprezy pokaże kilka telewizji. Mamy nadzieję, że uda nam się zebrać godnych reprezentantów.
Na zawody Car-Audio i Moto-Piknik obowiązują oddzielne zapisy.

Źródło: zlottychy.xt.pl

Będzie grubo :twisted:
Ostatnio edytowany przez tom7m2g, 23 Lip 2009, 22:47, edytowano w sumie 1 raz
Japanese cars rulez
tom7m2g
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Tychy

29 Lip 2009, 22:25

grubo to może było rok czy 2 lata temu ale tym razem niestety nie podobało mnie się wyjątkowo :/ może za tok się poprawi coś ..
"Drugi na mecie jest pierwszym przegranym"
ROBERTT
Początkujący
Awatar użytkownika

29 Lip 2009, 22:29

Masz może jakieś fotki z tej imprezy, chętnie bym zobaczył jakie tam były samochody :)
Pozdro. Kacper
Kacper
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3348
Miejscowość: Warszawa - okolice
Prawo jazdy: 14 09 1997
Auto: Volvo S40
Silnik: 2.0 140KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999

29 Lip 2009, 23:00

ROBERTT napisał(a):grubo to może było rok czy 2 lata temu ale tym razem niestety nie podobało mnie się wyjątkowo :/ może za tok się poprawi coś ..

Oby się poprawiło, bo w tym roku również mi się nie podobało
Japanese cars rulez
tom7m2g
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Tychy

30 Lip 2009, 22:36

coś tam robiliśmy z kolegą to jak je dostane to wrzucę, tylko to może trochę potrwać :D
"Drugi na mecie jest pierwszym przegranym"
ROBERTT
Początkujący
Awatar użytkownika

31 Lip 2009, 00:23

ROBERTT napisał(a):coś tam robiliśmy z kolegą to jak je dostane to wrzucę, tylko to może trochę potrwać :D

Spoko, to daj znać jak już wrzucisz to obejrzę :)
Pozdro. Kacper
Kacper
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3348
Miejscowość: Warszawa - okolice
Prawo jazdy: 14 09 1997
Auto: Volvo S40
Silnik: 2.0 140KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

"SKODA Rapid" Nowy wymiar SKODY
    Pod takim hasłem rozpoczęła się właśnie największa kampania reklamowa marki SKODA w tym roku. Hasło reklamowe SKODY odnosi się bezpośrednio do modelu Rapid, który kontynuuje znaną z Octavii i Superba ideę samochodu ...