Za niedługi czas mam zamiar zmienić moje E60 na coś innego. Będę szukał coś z silnikami minimum V6/R6 najlepiej benzyna ale diesel też rozważę. Budżet ok. 30k zł. Nie wiem już na co patrzeć. Polećcie jakieś fajne autka
Interesuje mnie coś amerykańskiego, raczej nie mam nacisku na rodzaj karoserii, może być coupe, sedan, suv, kombi raczej odpada. Oczywiście V8 lubiące lpg byłoby na + w amerykańcu
Samochody: pojazdy, które zrewolucjonizowały nasze życie Od czasów Henry’ego Forda i jego Modelu T, samochody stały się nieodłączną częścią naszej codzienności. Nie tylko umożliwiają nam dostanie się w każde miejsce, ale także dostarczają nam niezapomnianych przeżyć ...
Jak można odzyskać utracone zniżki z OC i AC? Wypracowane zniżki na polisie ubezpieczeniowej są chlubą niejednego kierowcy. Jednak bardzo łatwo je stracić i to w bardzo krótkim czasie. Z dzisiejszego artykułu dowiesz się jak odzyskać utracone zniżki z polis OC ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.