Doradziłby ktoś coś może w sprawie zmiany golfa 1.6
Na wstępie 1 pytanie często w ogłoszeniach podawany jest numer win czy jestem w stanie na tej podstawie coś sprawdzić ( w internecie ) aso ?
Założenia
Rocznik 3- 5 latek z naciskiem na na 3 a nawet 2 gdyby się dało Silnik no raczej 1.2 - 1.4 benzyna bardziej zależy mi na roczniku cena 25000 gdyby było coś wartego uwagi do 33000 (coś rzeczywiście wow)
moje typy ibiza polo, ze ewentualnie leon golf yaris 3, auris kie hiundaye, chevrolety przerabiałem już nie podobają mi się (taki gust akurat)
srpanj napisał(a):Na wstępie 1 pytanie często w ogłoszeniach podawany jest numer win czy jestem w stanie na tej podstawie coś sprawdzić ( w internecie ) aso ?
Tak możesz sprawdzić w ten sposób historię serwisowania auta. Jednak uważaj bo handlarze potrafią w ogłoszeniu podawać vin całkiem innego samochodu .
Na forum danego modelu możesz poprosić o pomoc kogoś kto ma możliwości sprawdzenia vin'u.
Jak skalibrować alkomat? Alkomat to urządzenie, które może pomóc podjąć odpowiedzialną decyzję, zanim wsiądziesz za kierownicę. Jednak aby jego wskazania były wiarygodne, konieczna jest regularna kalibracja. Ten proces jest niezbędny, ...
Volkswagen Caddy 4MOTION Volkswagen Caddy z napędem na cztery koła oferowany jest od 2009 roku. W 2010 roku marka zaprezentowała nową wersję tego najbardziej popularnego samochodu dostawczego Volkswagena w Polsce. Samochód został udoskonalony ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.