Zniżki ubezpieczeniowe po przerwie

01 Lis 2013, 21:07

Witam, niedługo będę kupował auto na spółkę z ojcem ( chodzi o zniżki ). Mój ojciec jeździł jakieś 10 lat samochodem przez ten okres nabył ileś tam % zniżek, w 2008 roku sprzedał samochód i nie miał az do tej pory, i teraz pytanie z mojej strony. Czy te zniżki które miał przepadają ? A jak nie przepadają, to po jakim czasie się je odzyskuje ? I ile % można odzyskać (jak się da). Mam nadzieję że wiecie o co mi chodzi bo trochę zamotałem. Proszę o szybkie odpowiedzi.
damianos282
Obserwowany

Auto: Nie mam

02 Lis 2013, 15:20

Prawdopodobnie zniżki przepadły w całości.. Ale szczegóły warto ustalić w TU.. Kazda taka sprawa jest rozpatrywana indywidualnie..
silvo44
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Olkusz
Prawo jazdy: 01 09 1983
Auto: TOYOT YARIS III
Silnik: 1,0
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2011
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak skalibrować alkomat?
    Alkomat to urządzenie, które może pomóc podjąć odpowiedzialną decyzję, zanim wsiądziesz za kierownicę. Jednak aby jego wskazania były wiarygodne, konieczna jest regularna kalibracja. Ten proces jest niezbędny, ...
    Rolling Barrier System - obrotowe beczki na drodze
    "Rolling Barrier System" to w skrócie obrotowe beczki na drodze system ten opracowała koreańska firma ETI. Jest to bariera drogowa złożona z obrotowych beczek, które mają bardzo duże możliwości pochłaniania ...