witam wszystkich. . szukam samochodu do 15tys zł diesel lub benzyna ale już z instalacją gazową. typ to- coupe.sedan lub hatbech. zastanawiam się nad bmw e46 e39 i mazdą 6. spalanie wiadomo w takich samochodach male nie jest dla tego gaz to podstawa. nie proponujcie mi typu ford focus z benzyna dziękuję za takie oferty jestem młody i interesuje mnie fajny wyglad frajda z jazdy i oszczedność w miarę. więc czekam na propozycje
Mazda MX-5 - samochód do driftu Ciekawie prezentuje się również Mazda MX-5, szczególnie jej druga generacja o oznaczeniu NB. To niewielki, tylnonapędowy kabriolet, którego największymi zaletami są niska masa i rozsądne ceny. Auto kupimy ...
Japońskie odpowiedniki słynnych Lexusów. Znasz wszystkie? Luksus niejedno ma imię. Lexus też. Japońska marka weszła na rodzimy rynek dopiero w 2005 roku, więc przez ponad półtorej dekady jej samochody były w Japonii oferowane ze znaczkiem Toyoty. Przedstawiamy najważniejsze ...
Skutkiem jest agonalny stan większości premium aut i potem się mówi jakie to BMW awaryjne i drogie. O ile jakieś skrzynie, dyrfy czy silniki można zrozumieć to są spece co wymieniają sprzęgła, amortyzatory czy tarcze na używane.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.