witam wszystkich. . szukam samochodu do 15tys zł diesel lub benzyna ale już z instalacją gazową. typ to- coupe.sedan lub hatbech. zastanawiam się nad bmw e46 e39 i mazdą 6. spalanie wiadomo w takich samochodach male nie jest dla tego gaz to podstawa. nie proponujcie mi typu ford focus z benzyna dziękuję za takie oferty jestem młody i interesuje mnie fajny wyglad frajda z jazdy i oszczedność w miarę. więc czekam na propozycje
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Toyota Corona 1957 rok Pierwsza Corona pojawiła się na rynku w 1957 roku. Początkowo Corona była oferowana z litrowym silnikiem o mocy 33 KM. W 1959 roku został on zastąpiony nowym 45-konnym silnikiem o tej samej pojemności. Kompaktowy samochód ...
Skutkiem jest agonalny stan większości premium aut i potem się mówi jakie to BMW awaryjne i drogie. O ile jakieś skrzynie, dyrfy czy silniki można zrozumieć to są spece co wymieniają sprzęgła, amortyzatory czy tarcze na używane.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.