2 ogłoszenia do oceny

21 Sty 2017, 15:19

Zainteresowały mnie te 2 ogłoszenia:
1. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
2. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Warto przejechać się i obejrzeć?
Adrard
Nowicjusz

Auto: Nie mam

21 Sty 2017, 15:41

A co Cię ujęło w tych autach?
pytam bo zawsze ciekawi mnie tok rozumowania takich osób jak Ty...
Najpierw piszesz że w is300 boisz się o spalanie a potem zapodajesz audi a4b6 z syfnym 3,0 V6 i BMW 3,0d z 300tyś.km. przebiegu gdzie w obu przypadkach w tabelce "koszty" wysokie spalanie byłoby tylko pobożnym życzeniem kierowcy/właściciela... :o
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe

21 Sty 2017, 15:45

To sam nie widzisz jak to ałdi wygląda??? Przecież ten przód sam poskładałbym lepiej pod blokiem. Auto świetnie nadaje się do challenge'u - kto znajdzie najwięcej odcieni lakieru na bezwypadkowym audi dostaje zestaw kluczy+grzechotka (taka "z przeglądu", która nie działa już w opakowaniu. Diesel, automat, 4x4, niski przebieg i cena wyjściowa 14k , do tego z Radomia:naughty: :naughty: :naughty: ( a import z poza UE wychodzi drożej niż np. z Niemiec)
BMW już lepiej
Swoją drogą dobry rozrzut z Radomia po Koszalin.
Invi
Forumowicz VIP

Przebieg/rok: >50tys. km

21 Sty 2017, 15:48

Szwajcara odrzuć z miejsca,beta ładnie wygląda
Kieł
Stały forumowicz

Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dwie lewe ręce - obsługa własnego auta
    Mogłoby się wydawać, że włączenie świateł przeciwmgłowych, wymiana koła na zapasowe czy znajomość sygnalizacji świateł ostrzegawczych na desce rozdzielczej to podstawowe umiejętności, jakie powinien posiadać kierowca. Tymczasem ...
    Porsche 550 Spyder
    Tworząc Porsche 550 Spyder, projektanci niemieckiej marki nie zaprzątali sobie głowy wyglądem. Zadaniem tego niewielkiego auta było po prostu wygrywanie wyścigów. Pomóc w tym miał 1,5-litrowy bokser umieszczony ...