REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
mi teższybki napisał(a):Uśmiech z twarzy mi nie schodzi
350tka 40k za coś swojej wartości, można i jakiegoś przyrdzewialego amerykana kupić za ok 30, a 370 to juz ok 70kgalakty napisał(a):Dzisiaj, 14:04 Też właśnie miałem zaproponować 350Z/370Z (nie wiem ile to kosztuje).
Wumba napisał(a):Auto będzie moim daily - warunek konieczny to zmieścić cztery osoby na pokładzie
szybki napisał(a):Ale ja nie proponuje randki tylko jazdę tak żeby można było odcedzić dzieciaczki forumowe dla ktorych z-ka to niemieckie tt.
demirbiras napisał(a):To wymień chociaż z 5 ZNACZĄCYCH różnic poza znaczkiem na masce i napędem....
quel napisał(a):Niestety volvo to zbyt pospolite auto jak na standardy tej dyskusji
Kao napisał(a):mi teżdobre do było
Ps. ja mialem brać sobie cls500 ale poszlo jak zwykle inaczej i wlasnie doklepuje szczegóły na 350Z, mam nadzieję ze gościu przystanie na mojej propozycji.
Kao napisał(a):350tka 40k za coś swojej wartości, można i jakiegoś przyrdzewialego amerykana kupić za ok 30, a 370 to juz ok 70k
Wumba napisał(a):Co sądzicie o tym ogłoszeniu?
galakty napisał(a):Jak widzę takie koła to aż mnie skręca
szybki napisał(a):CLS kanapa o zabarwieniu sportowym chociaż v8ki nic nie zastąpi.
Czemu dopuściłeś ?
A zamiast Zkie bierz TT
a chyba 2005 ale plus jest taki ze auto totalnie seryjne, nie modzone i wszystko robione u Coobcia więc z pod pewnej ręki można powiedzieć.szybki napisał(a):Który rok Zki ?
nie jest to dla mnie nowinka, znam temat partactwa z jego strony ale to chyba mniejsze zło niz naprawy u kogoś kto w ogóle pojecia nie maszybki napisał(a):To mogę Ci napisać na pw.spod jakiej ręki zanim podejmiesz ost.decyzje:D
szybki napisał(a):To mogę Ci napisać na pw.spod jakiej ręki zanim podejmiesz ost.decyzje:D chyba że ttman Ci powie
Kao napisał(a):jest to dla mnie nowinka, znam temat partactwa z jego strony ale to chyba mniejsze zło niz naprawy u kogoś kto w ogóle pojecia nie ma
quel napisał(a):Rozwiniesz? Ponoć to specjalista od 350/370