szczerze powiedziawszy w ogole nie zastanawiałem sie nad volvo, bo 850 to dziadek, i wiem z dobrego zrodla ze trzeba o nie bardzo dobrze dbac, znajomy ma i widze jak przy nim lata, coprawda nie dzieje sie nic, ale skacze jak przy bobasku. A za to V70 z pierwszej produkcji, cena mozliwa, ale czy do 10tys dostane dobry model. Malo wiem o volvo ogolnie, ale bagaznik ma wystarcajacy. Czy mozecie cos jescze jakies info dac do volvo V70??
[ Dodano: 14 Luty 2011, 21:24 ]
AreBie napisał(a):Może warto jednak np za T4 się porozglądać ?
tak jak edytowałem w pierwszym poście
"T4 odpada
1. cena, za tyle dobrego nie dostane
2. ciężko znależć nie zajeżdzoną wersje ( szukałem już)
3. szkoda bo T4 nawet fajnie się prowadzi, prawie jak osobówka."
[ Dodano: 14 Luty 2011, 21:29 ]AreBie napisał(a):Dorzuć do listy Volvo 850/V70 2.5tdi i Galanta "rekina" ale tylko w benzynie 2.0 lub 2.5
Galant to moje marzenie, może błache, ale realne,szkoda mi go do pracy, wole do zabawy,
![Mr. Green :mrgreen:]()
koniecznie musi być diesel, a galant benzyniak duzo pali, nawet na gazie, mialem z nim stycznosc.
[ Dodano: 14 Luty 2011, 21:31 ]adammtv napisał(a):Ja na twoim miejscu brał bym Audi A6C4 z silnikiem 2.5 R5 140km Silnik jest wręcz pancerny poza tym sam bagażnik w A6 jest duży ciężko o coś lepszego. A w Volvo 850→V70 jest ten sam silnik
![Wink :wink:]()
VWgenowski 2.5 R5 który był montowana min w T4
co do silnika 140kM w audi, to ta sama jednostka co 116kM tylko wyciągnięta, może eksploatowałeś może 140kM diesla A6c4?? bo ludzie powiadają 116kM -mało napraw=wiecej jazdy mniej kosztów, 140kM- wiecej napraw=mniej jazdy więcej kosztów, a samochód ma zarabiać I co zaskakujące, audi ma najmniejszy bagażnik... moze bryla trapezowa robi zludznie wielkosci.. albo dane ktore znalazlem sa bledne