Accord vii czy warto? a może C5?

21 Lis 2020, 16:39

Witam, proszę o ocenę ogłoszenia [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]? , hondzina wpadła mi w oko ale czy cena nie za niska jak na polifta? zastanawiam się nad alternatywą w postaci citroena c5 ale również sedan B+G
sebs101
Nowicjusz

Miejscowość: Rzeszów
Auto: Honda Civic VI 5d
Silnik: 1,5 90km
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Liftback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

21 Lis 2020, 17:00

Przebieg "wysoki" - chętnych pewnie mało z 3 z przodu już nikt nie kupi, może żłopać olej dopytaj o to na spotkaniu. Ogólnie polecałbym załozyć instalacje LPG samodzielnie dowiedz się ile ma ona lat, no i silnik 2.4 byłby fajniejszy :mrgreen: Co do egzemplarza fotek mało ale opis bardzo interesujący, auto kupy się trzyma, drugi wlasciciel PL, dobrze wyposażone, warto je obejrzeć i dowiedzieć się więcej co do jego historii
Sepuku
Nowicjusz

21 Lis 2020, 17:11

ogólnie mam civica vi 5d, więc już nauczyłem się dbać o olej chociaż pije "tylko" 200 ml/1000 km :) W accordzie najbardziej boję się rdzy z jaką mam do czynienia w civicu :( co do C5 to linki: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]? oraz [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]?
sebs101
Nowicjusz

Miejscowość: Rzeszów
Auto: Honda Civic VI 5d
Silnik: 1,5 90km
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Liftback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Premiera modelu 3008DKR MAXI
    Peugeot Sport, zespół mający na swoim koncie dwa niedawne zwycięstwa w edycjach 2016 i 2017 legendarnego Rajdu Dakar (edycja tegoroczna odbyła się w styczniu w Ameryce Południowej), przedstawia samochód, który ...
    Co potrafią skrzynie biegów? Ręczna czy automatyczna?
    Wytworzenie momentu napędowego to dopiero połowa sukcesu samochodu – moment ten trzeba jeszcze przenieść na koła. By odbywało się to efektywnie i komfortowo, ŠKODA opracowała szeroką ofertę układów napędowych ...