Accord VII usa radio problem

08 Lis 2023, 21:29

Cześć, dzień dobry, jestem tu nowy. Niedawno zakupiłem Honde Accord VII 2006 3.0 z Kanady.

Wszystko super prócz jednej rzeczy tj. radia. Mianowicie problem polega na tym, że za każdym razem jak wyłączę i włączę zapłon to radio przeskakuje po wszystkich dostępnych źródłach sygnału am/fm/cd i w tym (dość długim) czasie nie reaguje na inne przyciski. Dopiero po chwili wraca do normalności.

Uświadomcie mnie proszę czy tak jest seryjnie, czy coś jest popsute, a może da się to wyłączyć? Szukałem jakiegoś ukrytego menu ale np przytrzymanie przycisku PWR nic nie aktywuje. Jedyne co działa to kliknięcie jednocześnie 1+6+PWR ale wtedy wyświetla się tryb DIAG.

Poniżej link do filmu jak to wygląda:

[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

Model radia 7BK2 XM(chyba satelitarne)
8 głośników
zmieniarka 6cd

Pozdrawiam!
damiang83
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

BMW X4 M40d - dynamiczne proporcje i atletyczne kształty
    Nowe BMW X4 demonstruje swój indywidualny charakter poprzez istotnie zwiększoną dynamikę jazdy, oryginalny, sportowy wygląd zewnętrzny, jeszcze bardziej szlachetne wnętrze premium oraz nowoczesne systemy wspomagające ...
    Audi RS Q3 - pierwszy RS linii modelowej Q
    Na Międzynarodowym Salonie Samochodowym w Genewie, marka z Ingolstadt zaprezentuje Audi RS Q3, pierwszy model RS w cieszącej się ogromnym zainteresowaniem rodzinie Q. Ten wyjątkowy samochód łączy w sobie przemyślaną ...