Kolego pukacz jeśli aktualizacje które Ci podesłałem u Ciebie nie działają <a z których ja aktualnie korzystam na swoim Diagunie, to była kopia mojej karty> to masz inny numer s/n i aktualizacje od kolego PiotrekZ4 też Ci nie pójdą raczej 100%, sprawdź numer S/N.
Ferrari LaFerrari hybrid - 2,7 sek., 950 KM W chwili wprowadzenia na rynek w 2013 roku model ten był nie lada sensacją. Była to bowiem zarówno pierwsza hybryda w historii legendarnej, włoskiej marki, jak również najszybszy model w jej dziejach. Zaplanowano ...
Działa, Działa, To co udostępniłem to soft do launch diagun x431 i tylko z nim będzie współpracował. Niestety też nie jest w pełni spolszczony. Aby można było go użyć trzeba go wypakować np WinRAR-em powstanie katalog o nazwie "GAG". I ten właśnie katalog należy wgrać na kartę mikro SD o pojemności 2GB. Włożyć kartę go launcha i uruchomić to wszystko.
Katalog GAG ma po rozpakowaniu 1.12 GB, a jeśli nie masz karty 2 GB to z katalogu GAG/VEHICLES usuń kilka marek samochodów których nie będziesz używał np te z Iranu albo Dalekiego Wschodu czy Indii, po prostu nie będą one dostępne, a to co zostanie nagraj na kartę 1 GB. I tyle Oryginalna karta do Launch X-431 ma 1GB, a kart SDHC nie obsługuje, więc 4 GB i większych używać się nie da.
To co jest pobrane z Chomika trzeba ROZPAKOWAĆ powstanie wtedy katalog o nazwie GAG, i to jego trzeba skopiować na kartę miro SD 2GB, lub jak ktoś nie potrzebuje wszystkich marek to zbędne można usunąć z katalogu GAG\VEHICLES, i to co przydane wgrać na kartę 1 GB.
Witam serdecznie mam ogromną prośbę do użytkowników diaguna pracuję na tym sprzęcie już od dawna i teraz trafiają mi się nowsze autka i mój sprzęt wymięka np teraz mam do zrobienia kia ceeda 2010 na poduszki i brak tego autka w spisie jesteście w stanie pomóc z aktualizacja w sumie obecnie mam aktualizacje moduł audi 26.30 z 2012-10-11 sn/980540728600 interesuje mnie aktualka z obsługa kia ceeda wiec chyba potrzebna jest najnowsza obecnie moduł kia v41.90
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.