Alpine 9880R i seryjne głośniki?

23 Paź 2008, 17:20

Witam. Otoz przymierzam sie do zakupu nowego radyjka do auta i wpadlo mi w oko 9880R Alpine. Cena radyjka to jakies 720 zl i teraz rodzi sie pytanie. Czy seryjne glosniki z Rovera 200 dadza sobie z tym rade? Sek w tym ze glosnikow mam 6 a poprzedni wlasciciel wrzucil do niego jakiegos soniacza ale sie spsol :D Problem w tym, ze moj portfel za duzego wydatku nie zniesie i chcialbym widziec czy oplaca mi sie kupowac to radyjko czy kupic jakies tansze i dokupic do niego glosniki. Jak radzicie?

Z gory dzieki za szybkie i jakiekolwiek odpowiedzi :)
Szumek
Nowicjusz

26 Paź 2008, 22:20

w sumie szalu nie bedzie ale napewno roznica bedzie sltszalna w sumie co z tego ze glosniki lepsze jak jednostka nie wyciagnie z nich prawie nic stanowczo alpine nawet na fabrycznych glosach
frankus
Nowicjusz

27 Paź 2008, 13:37

To troche dziwne co mowisz, bo kumpel z car hifi powiedzial mi wrecz odwrotnie, czyli musze kupic glosniki. Ale pal to szesc. Moze mi ktos wytlumaczyc jak mam odczytac taie info z tylniego glosnika?

E 226 40
5KM 28
BOP 0792
4Ω G9
WQM100970
ISSUE A

Jak i co to w ogole jest?
Szumek
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lipcowe burze – uwaga na gwałtowne opady!
    Podczas burzy wielu kierowców najbardziej obawia się piorunów, ale skutkiem nawałnicy jest również zwiększone ryzyko poślizgu. Niebezpieczny jest zwłaszcza początek opadów, gdy woda łączy się z ...