Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
mati9595 napisał(a):Co myślicie o Bmw e34 w porównaniu do audi a4?
Jeśli kupię w miarę zadbany egzemplarz do 10 tys, włożę 3 tys zlotych w doprowadzenie tego auta do jeszcze lepszego stanu, to przecież spokojnie po gruntownych naprawach tym autem bez większych przygód pól roku przejeżdżę. Moim zdaniem przyklejacie mi łatkę ,,młodego gniewnego", który chce kupić auto i je zakatować, nie mieć potem za co naprawiać, aż w końcu odsprzedać lub zezłomować. Akurat kolego Jareczek mylisz się, że nie wiem co są za koszta, wiem jestem tego świadomy tylko po prostu tego nie doświadczyłem. No to przejdźmy do konkretów ile trzeba mieć pieniędzy, żeby utrzymywać bmw e34?
gdyby kupno używanego auta było takie proste...mati9595 napisał(a):Jeśli kupię w miarę zadbany egzemplarz do 10 tys, włożę 3 tys zlotych w doprowadzenie tego auta do jeszcze lepszego stanu, to przecież spokojnie po gruntownych naprawach tym autem bez większych przygód pól roku przejeżdżę.
Baza z danymi technicznymi samochodów marki AUDI. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne AUDI