Witam poszukuje auta i zastanawiam się nad Audi a4b6 1.8t najlepiej w lpg mój budżet to 15 tysięcy i napotkałem okazję gdyż mój kolega którego dobrze znam sprzedaje honde civica VII Typ R 2.0 lpg za 17tysi (budżet 15 ale jakoś temat jest to ogarnięcia) jest to przedlift auto sprawdzone instalacja gazowa z wyższej półki za 4,5 tysiąca którą ma 5lat i zastanawiam się co robić dokładnie to sam nie wiem czego chce auta nie potrzebuje na już szukam i czekam na okazje bo bardzo mi się podobają a4b6 leony 1 audi a3 astry h co byście wybrali mając budżet 15tysi na auto ?
A4 B6 z tym silnikiem to trudny temat w tym budżecie. Ja na Twoim miejscu celowałbym w coś takiego (polecam tego sprzedawcę tak swoją drogą): [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
łysy napisał(a):Ja na Twoim miejscu celowałbym w coś takiego (polecam tego sprzedawcę tak swoją drogą): [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ... z6tNZ.html
Astre będziesz miał najtańsza w utrzymaniu w dodatku ze starym sprawdzonym silnikiem. Na plus odpada problem z zawieszeniem jak w przypadku Audi i sprzedawca spoko.
[2018] Hyundai Santa Fe IV Hyundai pokazał na targach w Genewie kolejną generację Santa Fe. Paleta silników ma obejmować diesla 2.0 CRDi o mocach 150KM i 182KM, diesla 2.2 CRDi 197KM i benzyniaka 2.4 185KM. źródło: carscoops.com W moim ...
Hybrydowa Toyota Yaris na polskim rynku Hybrydowa wersja miejskiej Toyoty Yaris w szybkim tempie zdobyła sobie uznanie polskich kierowców. Od debiutu w czerwcu br., polscy klienci zamówili już 292 sztuki Yarisa Hybrid. Plan sprzedaży Toyota Motor ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.