Witam, ostatnimi czasy pojawił się dziwny odgłos przy skręceniu kół w moim samochodzie. Nie jest to zawsze, ale co pewien czas. Oglądałem na kanale od spodu, szukając do smarowania ale nic nie znalazłem. Ma ktoś jakieś pomysły gdzie jest przyczyna i jak się jej pozbyć? dzięki za odp.
Jak uniknąć zderzenia samochodu z dziką zwierzyną? Zderzenie samochodu ze zwierzęciem wybiegającym na jezdnię może skończyć się tragicznie zarówno dla zwierzęcia jak i pasażerów pojazdu. W 2013 roku policja odnotowała aż 179 wypadków z udziałem zwierząt, ...
Emocjonujący DRIFTING na dachu Galerii Warmińskiej w Olsztynie Kilkaset koni mechanicznych i kierowca, który potrafi połączyć precyzję z odwagą po to, by celowo wprowadzić samochód w kontrolowany poślizg przy jak największej prędkości. Drifting to ekscytująca technika jazdy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.