Witam serdecznie.
Jestem świeżo upieczonym 31letnim
![Szczęśliwy :D]()
kierowca, prawko zdobylem w styczniu br. Przyszla pora na zakup wlasnycoh 4 kolek. Powiem moze od razu czego oczekuje od owego samochodu:
Po pierwsze musi byc w miare tanie w eksploatacji oraz musza byc w miare tanie czesci. Nie musi byc najtansze ale tez bez przesady. Napewnochcialbym by to byla benzyna+lpg. Dieseli sie boje bo przy ew. usterce koszt naprawy moze okazac siw spory - jezeli jest inaczej wyprowadzcie mnie z bledu.
Po drugie auto chcialbym zeby bylo komfortowe co do mocy silnika to moze to nie jest priorytet bo fanem scigania sie od swiatel do swiatel nie jestem. Milo by bylo jezeli bylo by zwawe ale tak jak mowie nie jest to priorytet.
Kwestia wielkosci autka jest raczej bez znaczenia, w pracy poruszam sie sprinterem max eiec doswiadczenie z wiekszymi autami ciagle zdobywam na biezaco. Jednakze chcialbym wykluczyc kombiaki, az tak duze auto nie jest nam potrzebne.
Samochod posluzy mi glownie do zycia codziennego tj. dojazd do pracy, wyjazd z zona do rodziny, nie beda to jakies ogromne odleglosci.
Moje typy to:
Ford focus
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Skoda octavia
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Alfa Romeo
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Bmw
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Astra
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Vectra
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Ibiza
[link do oferty na Allegro wygasł]Sa to tylko typy ktore mnie osobiscie sie podobaja a z nich najbardziej, vectra bmw, astra i ibiza.
Szukam autka w okolicach Lublina, ja sam jestem ze świdnika k. Lublina.
Podpowiedzcie drodzy doswiadczeni kierowcy co wybrac
Za wszelkie sugestie i porady serdecznie dziekuje.
Pozdrawiam
Marcin