Auto do 10 tysięcy

12 Mar 2010, 16:12

Ale na głowę nie leci i nie trzeba w autobusie wąchać spoconych pijaków :twisted:
Kierunkowskaz
Zaawansowany

Miejscowość: Warszawa (WI)

12 Mar 2010, 17:21

1.5km to już bym wolał jakiegoś maluszka,za te pieniądze dostaniesz ładnego zadbanego ELa z koncówki produkcji z małym oryginalnym przebiegiem a i jeszcze na paliwo,opłaty,przegląd zostanie :lol: :mrgreen:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

12 Mar 2010, 17:53

Maluch do 10tys? :!:
Kierunkowskaz
Zaawansowany

12 Mar 2010, 18:00

Wiedzialem że ktos napisze,zażartowałem sobie troche :wink:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

12 Mar 2010, 18:06

W sumie to i droższe maluchy na allegro bywają, ale to chyba nie do codziennej jazdy :)
Kierunkowskaz
Zaawansowany

12 Mar 2010, 18:12

Ja widziałem ostatnio za 28tys,jeden z ostatnich jakie wyszły na nasze drogi ale nigdy w życiu za tyle pieniędzy bym go nie kupił.
Barol
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak skalibrować alkomat?
    Alkomat to urządzenie, które może pomóc podjąć odpowiedzialną decyzję, zanim wsiądziesz za kierownicę. Jednak aby jego wskazania były wiarygodne, konieczna jest regularna kalibracja. Ten proces jest niezbędny, ...

13 Mar 2010, 12:18

Wczoraj udało mi się dopaść volkswagena passata 1.6 z 1998 roku :grin: . Auto od pierwszego właściciela, krajowe. Silnik w dobrym stanie, nie ma wycieków, chodzi równo. Z zewnątrz nie ma żadnych wgnieceń ani rys. Wymieniany był prawy błotnik i kierunkowskaz po niewielkiej stłuczce. Wnętrze w dobrym stanie. Do zrobienia mam tylko schowek bo nie ma zamka. Jest to najuboższa wersja bez klimy. Do wymiany mam wszystkie paski, rozrząd, filtry i olej, ale to chyba raczej norma. Przebieg ponoć autentyczny trochę ponad 180 tyś. Wymienione przednie zawieszenie. Zapłaciłem za niego 13 tyś. Do domu wracałem na wyłączonym radiu i było naprawdę cicho. Silnik było słychać dopiero powyżej 100 km/h. Jeżeli chodzi o spalanie to w trasie mieszanej(trochę miasta i autostrada) spaliło 3 litry na 40 km. Był to wprawdzie mocny szok dla moich rodziców że auto z takim silnikiem może tyle palić, ale ja byłem na to przygotowany. Mam nadzieje że będzie mi służył jak najdłużej.
zenek1988
Początkujący

Miejscowość: Zendek
Prawo jazdy: 08 06 2006
Auto: seat ibiza 6l1
Silnik: 1.2 69 KM
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008

13 Mar 2010, 12:46

No to szerokości życze :wink:
Barol
Awatar użytkownika