jak juz golf to 4. np.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
dlaczego nie 3 ? hmm to juz rdza lapie i to bardzo mocno aczkolwiek tez mozna znalezc w miare ladny egzemplarz
jak passat to ja bym osobiscie chyba za ta cene wzial B4, np.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] . dlaczego nie b5 bo juz przeciez spokojnie mozna dostac. b5 ma slabsze zawieszenia i jakos to mnie troche zniecheca ale no w sumie zawieche mozna zrobic raz na jakis czas na porzadnych oryginalach, ktore drogo Cie wyniosa i bedziesz smigal i smigal.
audi a4 hmmm no dobre auto tylko zawiecha to samo co w passacie, no i tu musze przyznac ze jakbym mial do wyboru a4 czy passat b5 to oczywiscie audiczka wygrywa
audi np.
[link do oferty na Allegro wygasł]
honda do 13 tys to juz spokojnie VI bo V juz starawa sie robi i nie mowie ze jest to zle auto bron Cie panie boze bo u nas w famili byla taka prawie 10 lat i byla super ale ja bym teraz juz bral VI ladna zadbana no i w benzynce i gaz bym zalozyl. np.
[link do oferty na Allegro wygasł]
w przypadku ibizy prosze bardzo ladna taka:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Galanty tez mi sie podobaja ale nie jednak nie wziolbym tego, jakos nie jestem do nich przekonany co nie znaczy ze uprzedzony
mazda mx-3 tego auta nie znam i nie moge cos wiecej na jego temat sie wypowiadac poza tym jak to japoniec, czesci troche drozsze, ruda moze sie z Toba zaprzyjaznic i zapierdziela
po mojemu wziolbym jednak audi a4 b5 tdi 110 koni chyba albo 1.6 ewentualnie 1.8 bez turbiny czyli 125 koni