Auto do 23000 zł

22 Sie 2016, 23:52

Po takich zdjęciach nic nie można powiedzieć. Widać, że auto odpicowane, a fotki obrobione w photoshopie.
mike
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Zawiercie|Śląsk
Prawo jazdy: 04 09 2013
Auto: Lexus ES 330
Silnik: 3.3 V6 228KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004

23 Sie 2016, 00:15

czyli trzeba sie przejechac a nie jest mi na reke pojechac 500 km i na miejscu zobaczyc złom
grzybek389
Nowicjusz

Auto: Nie mam

23 Sie 2016, 10:01

dokładnie, najlepiej byloby pojechać zobaczyć osobiście, ale jednak to sporo km.. albo poprosić o dokładniejsze zdjęcia bez photoshopu
Bądź trzeźwy w trakcie jazdy samochodem!!
Piłeś? Nie jedź!!
#alkomat #alkomaty #toptrade
toptrade
Początkujący
Awatar użytkownika

Auto: Skoda Octavia

23 Sie 2016, 14:49

Photoshopa to powinni zakazać po takich zdjęciach za dużo nie można powiedzieć jak wygląda w rzeczywistości :angry:
Pistolecik
Początkujący
Awatar użytkownika

23 Sie 2016, 19:12

toptrade napisał(a):albo poprosić o dokładniejsze zdjęcia bez photoshopu
żeby jeszcze handlarze mieli czas na takie pierdoły :ok:
mike
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Zawiercie|Śląsk
Prawo jazdy: 04 09 2013
Auto: Lexus ES 330
Silnik: 3.3 V6 228KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004

23 Sie 2016, 19:14

teraz to juz sam nie wiem co robic :D
grzybek389
Nowicjusz

Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Opel ADAM z bagażnikiem rowerowym FlexFix
    Na światowej premierze modelu ADAM podczas Międzynarodowego Salonu Samochodowego w Paryżu zaprezentowane zostanie unikalne rozwiązanie, dostępne w wyposażeniu opcjonalnym nowego, niewielkiego samochodu Opla. Odwiedzający ...

23 Sie 2016, 19:23

Jak to co? Zachować zdrowy rozsądek, czyli:

- zostawić sobie przynajmniej 2-3 tys. zł na wkład początkowy w auto, a najlepiej więcej, bo oprócz rzeczy eksploatacyjnych nigdy nie wiadomo, jakie niespodzianki wyskoczą

- kupić auto od właściciela prywatnego - nie jest to gwarancja bezwypadkowości i idealnego stanu, ale osobie prywatnej ciężej to ukryć a tobie łatwiej to wybadać

- szukać nie dalej niż w promieniu 150 km od siebie, jeśli nie masz (często złudnego) poczucia pewności, że auto jest igłą

To chyba najistotniejsze. Dlatego mając 23 tys. zł wolałbym kupić takie za 18 tys. zł i nie chodzić jak w delirce, że zaraz coś mi w aucie pierolnie i nie będzie za co tego zrobić. W takich kwotach możesz szukać Audi A4 B6, Opla Vectrę C, Volvo S60/V70. Bez względu na stereotypy te auta są solidne, chociaż najtańsze w eksploatacji nie będą. Osobiście polowałbym na Vectrę, auto w ocynku, części i samo auto tańsze, bo to ani premium ani doceniona marka, a sam osobiście darzę Opla sporym zaufaniem, robi auta dobre jakościowo, z niezłym wypasem w śmiesznych cenach. W kombi masz ogromny bagaj, a w GTSie połączenie świetnej sylwetki z ogromną praktycznością i także sporym bagajem.
Killaz
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 5
Prawo jazdy: 09 06 2013
Auto: VW Golf
Silnik: 1.6 MPI
Paliwo: Benzyna
Rok produkcji: 2009