- Audi a4 b6 rok 2001/2003 benzyna 2.0 lub 1.8T - jesli audi to unikaj 2.0 fsi, są kłopotliwe, palą duzo a nie jadą, dobre auto, ciasne w środku jak bmw, podatne na kradzież - weź to pod uwagę, ja osobiście odrzucilem go ze względu na to (złożyło sie jeszcze kilka czynnikow ale ten rowniez wpłynął), dobre wykonczenie poza tym, 1.8t dobre osiagi a mozliwe spalanie, bardzo dobry motor, samochod ogólnie udany
- BMW E46 rok 2001/2003 benzyna 2.0 - osobiście mi sie on nie podoba, jezdzi ich okropnie duzo, jest ciasniejsze troche od audi, jak dla mnie srodek nie do przyjęcia, napęd na tył troche plus troche minus, dodam ze ciezko kupic jest zadbane e46, nawet bardzo ciezko, jak wpakujesz sie w mine to bida bedzie okropna, jesli chcesz jezdzic tym co wszyscy mlodzi i podniecac sie ze masz bume wioskową to juz twoja sprawa
![Smile :)]()
dla mnie to wioskowy woz...
- Honda Accord rok 2002/2003 benzyna 2.0 - dobre auto, przestronne, troche twarde jak u bmw zawieszenie, fajne silniki vtec, niskie spalanie, chyba najnizsze ze wszsytkich, minusem iz nie ma do 06r komputera pokladowego, mało awaryjne auto, i to by byl moj faworyt, najlepsze z tych co wypisales
- Mazda 6 rok 2002/2004 benzyna 2.0, - odrzuć mazde chyba ze chcesz jezdzić z rudą, do 06 r (do lifta) okropnie rdzewieja wszystkie, nawet jesli teraz jak kupisz i nie widac to za rok u nas wyjdzie albo odpadnie szpachla i wtedy zobaczysz
, do tego okropnie plastikowe auto, plusem ze ma bardzo dobre wyposazenie, skora bose navi itp
to fajna sprawa lecz ze wzgledu na rdze bym odpuscił, po 06 czyli lifcie niby zostało poprawione lecz i tak pojawia sie ruda....
moje wiadomosci co napsialem sa na podstawie wypowiedzi uzytkownikow z forów (na kazdym z nich mam konto i na prawde bardzo duzo przeczytalem o kazdym z tych aut) oraz wlasnych doswiadczen