Auto do 35 tys

06 Mar 2011, 21:49

Ja bym był za Focusem lub Fiatem. Oba auta będą znacznie młodsze niż Audi i beda miały mniejszy przebieg. Audi może jedynie mieć lepsze materiały wewnątrz ale dla mnie to akurat nie powód by kupic kilka lat starsze auto.
fiko7
Stały forumowicz

Miejscowość: Białystok

06 Mar 2011, 21:59

No tak wlasnie czy warto kupic audi ktore bedzie napewno starsze czy kupic cos znacznie mlodszego?
A jesli chodzi o focusa 1.6 i fiata 1.4 T-jet? Co sadzisz o tych motorach ktory bedzie mniej awaryjny? podejrzewam ze 1.6 bo jest troche starsza jednostka a 1.4 to w sumie "nowa" jednostka i nikty niewiadomo ale te turbo mnie kusi:) Ale te 35 tys dla mnie to duzo wiec nie chce wpasc w jakies bagno
janas06
Nowicjusz

Miejscowość: WLKP

06 Mar 2011, 23:12

Focus mniej będzie tracił na wartości od bravo(audi wiadomo najmniej). Bravo jest obiektywnie ładne, i dobre auto. W tym przypadku byłbym chyba za fiatem, chociaż nie znam dobrze tego silnika. Focus wóz bardzo dobry. Audi samochód dobry i nic poza tym. Nie oferuje nic co uzasadnia jej wysoką cenę. Ewentualnie spojrzałbym za jakimś eleganckim e46. Za taka kasę było by już naprawdę fajne autko :twisted: :twisted:
koczas
Aktywny

Miejscowość: centrum Polski

06 Mar 2011, 23:38

Wybrałbym golfa V, z tego względu że na fajne Audi A3 sportback trzeba wydać trochę więcej kasy jednak. Chyba że takie gorsze.
Ostatnio edytowany przez atis700, 07 Mar 2011, 02:00, edytowano w sumie 1 raz
atis700

07 Mar 2011, 08:38

Proponuje do tego worka wrzucic jeszcze volvo s40 [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] auto o ładnej bryle i z dobrym prowadzeniem, silnik 2,0 diesel 136KM lub 1,6 110KM, piekna sprawa
Biedrona
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: rzeszow
Auto: Honda accord VII

07 Mar 2011, 15:52

Volvo raczej odpada nie podoba mi sie te wnetrze no i chcialbym raczej benzyne. A co sadzicie o silnikach benzynowych z turbo?
janas06
Nowicjusz

Miejscowość: WLKP
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nissan i Ministry of Sound zacieśniają współpracę
    Nissan i Ministry of Sound zaprezentują, po raz pierwszy w Polsce, najnowocześniejszy mobilny system audio na świecie. 2 egzemplarze Nissanów Juke Box zapewnią nagłośnienie podczas imprezy w warszawskim klubie "Basen ...
    Diesel i rozruch silnika w zimie
    Problemy z uruchomieniem silnika w zimie, najczęściej mają posiadacze samochodów z silnikiem Diesla. Dlaczego? Ponieważ zazwyczaj zaniedbują swój samochód już w okresie jesiennym. Ale od początku...