Witam! Szukam auta do 2500-3000zł. Auto musi być koniecznie 4 drzwiowe. Chciałbym żeby było w miarę proste i niektóre usterki chciałbym wymienić sam(korzystając z internetu). Jeździłem hondą civic i wszystko z zawieszeniem i jakimiś drobnostkami wymieniałem sam. Jednak troszkę przeszkadza mi to że jest dla mnie za mała i dlatego zmieniam. Jestem z Lublina i chce coś znaleźć na terenie mojego województwa.
Przy okazji moglibyście mi powiedzieć coś o tym ogłoszeniu? [link do oferty na Olx wygasł] Już ze 2 tygodnie je widzę. Co tam jest nie tak? Co sądzicie o tych passatach?
Macie jakieś inne pomysły? Chętnie popatrzę na propozycje ogłoszeń z Lubelskiego.
[link do oferty na Olx wygasł] zastanawia mnie liczba wyświetleń i od handlarza ale jego auta jak go obserwuję to nawet szybko schodzą więc nie wiem ale obejrzeć można sprawdź podłogę i możesz też obejrzeć inne auta u niego.
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
[B] 206 RC / Clio II Sport / Ibiza II Cupra / Yaris I TS Podstawowe kryteria zestawienia: - segment B - silnik benzynowy o mocy około 160KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2002 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Peugeot 206 2,0 RC - 177KM - Renault Clio ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.