Auto

12 Cze 2015, 21:03

Witam, poszukuje auta jako drugie które będzie miesięcznie pokonywalo Jakieś 1200 kilometrów... auto ma służyc na dojazdy do pracy.. Budżet to jakieś 7000 tyś myślałem coś o peugeot 406 coupe, seat Ibiza ii fl, honda Civic vi coupe... Jeśli chodzi o moc silnika to mininum 100 km, nie jestem amantem bardzo szybkiej jazdy lecz muszę mieć zapas pod nogą... A moja lokalizacjs lokalizacja to Kraków... Wiem że te auta co podałem są z różnych segmentów lecz nie ograniczam się do jednego typy... Chce mieć fajne autko.. Proszę o doradzanie czegoś i o opinię o w/w aut
dzida96
Nowicjusz

Auto: szukam

12 Cze 2015, 21:04

A i jeszcze mercedes C klasy
dzida96
Nowicjusz

13 Cze 2015, 12:33

zobacz na te:
[link do oferty na Olx wygasł] - 7lat w jednych rękach tylko ten tył coś dziwnie wysoko stoi..
[link do oferty na Olx wygasł] - nadkole do zrobienia i poproś o lepsze zdjęcia.
[link do oferty na Olx wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

13 Cze 2015, 16:48

Jeżeli będą to przebiegi głównie na trasie to może Peugeot 406 ale z silnikiem 2.0 Hdi,co o tym sądzisz? Ewentualnie wersja coupe,spokojnie zmieścisz się w budżecie lub Vectra B 1,8 z lpg.
Atticar
Nowicjusz

Przebieg/rok: 18tys. km
Auto: VW Golf
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Manualna

13 Cze 2015, 21:57

Z w/w to spodobało mi się tylko audi... Jeśli chodzi o Peugeota to myślałem o wersji couope z silnikiem v6 możecie mi coś więcej o tym aucie i silniku powiedzieć?
dzida96
Nowicjusz

14 Cze 2015, 12:06

406 Coupe w tej kasie może być zmęczone życiem ale nie znaczy, że nie do znalezienia. Na pewno nie trafisz dobrego V6
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kontrolki samochodowe - sprawdź co oznaczają
    Każdy kierowca zna temat kontrolek które wyświetlają się na desce rozdzielczej (liczniku) przed każdym odpaleniem silnika. Nie są to jednak wszystkie kontrolki które możemy zobaczyć na naszym liczniku. Większość ...

14 Cze 2015, 12:54

A Ford Cougar? Tylko 7k to takie minimum.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012