Problem znam, dlatego dziwie się, że ten oplowski ma nie mieć tych problemów co 1,9 w alfie. Co do przebiegu alf, mam dostęp do w miarę sprawdzonego źródła o przebiegach rzędu 150tyś. w tym roczniku. Do innych aut niestety nie. A przeglądając oferty w Polsce to Polskie Hondy Accord mają średnio 250 tyś., a zagraniczne średnio 140 tyś. Normalnie cuda się dzieją
ten sam silnik więc te same problemy pamiętaj, że przebiegiem się nie jeździ - liczy się stan i dbałość poprzedniego właściciela o odpowiedni i terminowy serwis
ProMystic napisał(a):Co do przebiegu alf, mam dostęp do w miarę sprawdzonego źródła o przebiegach rzędu 150tyś. w tym roczniku. Do innych aut niestety nie.
To nie szukaj nic na sile tylko bierz alfe Tez uwazam ze jak nie kupisz miny to bedzie niezle, zapewne nawet lepiej niz w sprowadzonym accordzie ze 140 tys (x3 pewnie...) na blacie.
ps Astra III nijak sie ma do 159, raczej Insignie bym rozwazal na Twoim miejscu.
Ale insignia niby strasznie się prowadzi, porównywalnie jak accord oraz jest dużo opinii o ciągłych usterkach elektroniki w środku. Mi po prostu spodobała się AR 159 i mam w miarę dostęp ze sprawdzonym przebiegiem/historią. Na siłę próbuję znaleźć coś innego, żeby przeanalizować jak najwięcej możliwości. Nie oszukujmy się z tym budżetem dużo nie zdziałam tym bardziej, że szukam w autach typu AR159...
Wystarczy wejsc na forum Alfaholicy i poczytać na co cierpi i jak model 159. Jak bym miał brac Alfe to z 2.4JTD. Pali nie wiele więcej od 1.9 czy 2.0 a jedzie pięknie.
Skoro masz pewne auto na oku to zweryfikuj koszty serwisu typowe usterki ceny częsci i łykaj je jak będzie sprawa do podźwignięcia finansowo.
Która skrzynia automatyczna jest/była najmniej awaryjna? Klienci często pytają nas, która skrzynia automatyczna jest najmniej awaryjna. Jako specjaliści zajmujący się regeneracją przekładni automatycznych, zdecydowanie polecilibyśmy konstrukcje inżynierów Mercedesa ...
Audi RS 6 Avant V8-Biturbo 4.0 TFSI 560 KM i 700Nm Nowe Audi RS 6 Avant to symbol technicznych możliwości jutra. Nowy model jest lżejszy i silniejszy niż jego poprzednik, a jego osiągi są jeszcze lepsze. Od zera do 100 km/h przyspiesza w czasie 3,9 s, a na życzenie klienta ...
Od kiedy Insignia się tragicznie prowadzi? Może jest gorzej niż w Fordzie ( porównanie z moim MK2) ale bez przesady, jeździłem, wiem. Poza tym policja to tłucze i na flocie tego pełno jest więc gdyby się to źle prowadziło to Ci wszyscy handlowcy na drzewach już by byli.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.