Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
damian10 napisał(a):Nie, nie wiśniową ale tą [link do oferty na Olx wygasł]
Wyciszenie jak dla mnie ok mimo, że to diesel to nie narzekam jakoś. Nie szukałem za tę kwotę auta które będzie jak marzenie bo to nierealne.
Super autkoZa 3,500 zł (pewnie jeszcze utargowałeś) masz klimę, szyby w elektryce, jasną tapicerkę (warto byłoby kupić odkurzacz piorący albo wynająć kogoś, za ok. 300 zł by ci wyprali, wtedy welur pierwsza klasa) a przede wszystkim samochód o bryle i liniach które się nie zestarzeją, wręcz jak wino.
Byleby kłamstwem było "użytkowany przez kobietę" albo, żeby ta kobieta była z tych, co lubią pocisnąć autem.
PS. Jak już będziesz wrzucał foty (gdziekolwiek by to nie było, czy tu, czy na forum Roverki) jest jakaś szansa na filmik z jazdy? Po prostu chcę zobaczyć jak z wyciszeniem kabiny w przypadku diesela, chociaż i tak ja bym zapewne szukał benzyny.
Baza z danymi technicznymi samochodów marki ROVER. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne ROVER