Auto Komis E7 w Krakowie - oszuści

14 Sty 2013, 16:46

Witam,

Odradzam współpracę z auto komisem E7! Od miesiąca walczę z nimi o pieniądze, których nie chcą mi oddać za samochód, który im zwróciłem po tym, jak zepsuł się tylko co po wyjeździe z komisu. Jeżeli nie chcecie wywalić pieniędzy na samochód, który na pewno będzie miał mnóstwo wad ukrytych (niestety właśnie takie auta sprzedają), to lepiej ten komis omijajcie z daleka.
libbo
Obserwowany

Auto: Golf IV

11 Kwi 2013, 06:26

również przestrzegam wszystkich, którzy zamierzają nabyć auto w komisie Auto Komis E7 w Krakowie. Prawie tydzień pracownik/właściciel zwodził mnie, że niby nie ma papierów, że jest na wyjezdzie w niemczech, że sie wyjazd przedłużył - kilka razy przekładał spotkania - a ja musiałem przekładać umówionego kierowcę urlop w pracy.

jeśli jedziedzie z daleka, to tylko nie do tego komisu - wszystko zaczeło się sypać jak chciałem auto sprawdzić w aso - wówczas najprawdopodobniej z obawy o stan faktyczny auta na dzień przed przyjazdem późnym wieczorem dostałem smsa - że oferta nieaktualna auto sprzedane.

przetrzegam wszystkich, przed zakupem u nich koniecznie należy udać się do aso sprawdzić historię KS - sam trzepak może niewystarczyć.
cytryna19
Obserwowany

Auto: poszukuje

27 Sty 2014, 10:34

Gosciowi ukradli Jaguara razem z Barczem z Auto bliss..Xtype..2.0 d stoi w komisie..UWAGA NIE KUPOWAC GO..koloe zielony na alusach..lewa umowa kupna i papiery do u celnego..nr vinSAJAF51T246D68860..Woz z Wloch..skradziony panu Mackowi..kupil go w italy z antkiem wojasem i wackiem siwkiem..od Marco w Prao i Eli z okolic Florencji,,,wyremontowali..a ci go im z Barczem ukradli..nawet komendant Policji z Niepolomic chcial go kupic..maja nagrania na video z Wloch jak go kupuja..wynajeli firme z lora z Krakowa z al.29 Listopada..a mechanikz Niepolomic go serwisowal..ubezpieczenie na Pana Macka..i dowody zakupu czesci..turbina,,wntylatory..nabicie klimy,,,zabiegi kosmetyczne..ma umowe komisowa z bliss krakow i miesiac czeka na kase..wiele osob jest pokrzywdzonych..sprawa w Prok Rejonowej w Nowej hucie..przywlaszczenie mienia..sprawy prowadzi komisrjat Polcji Nowa Huta os..Zlotej Jesieni..goscie dzialaja w dwojke..jak ktos jest pokrzywdzony niech sie tam zglosi..
maciejka
Obserwowany

Prawo jazdy: 30 10 1955
Przebieg/rok: 16tys. km
Auto: renault lagune
Silnik: 2.0
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2000
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Opel ADAM Rally Cup gotowy do międzynarodowych rajdów
    W listopadzie 2012 r., wraz z modelem ADAM "Cup", Opel powrócił do sportu samochodowego. Międzynarodowy Salon Samochodowy w Genewie będzie okazją do prezentacji kolejnego osiągnięcia firmy: jest to nowa studyjna wersja ...