Auto Komis MIG czy ktoś miał styczność proszę o opinię

23 Lut 2013, 16:44

Dzień dobry czy ktoś miał może styczność z komisem w Gnieźnie Auto Komis MIG przy ul. Poznańskiej 103???

Mam tam jechać oglądać auto i chciałbym wiedzieć czy ktoś miał styczność z tym komisem
sphere14
Nowicjusz

Auto: Seat

24 Lut 2013, 12:15

sphere14 napisał(a):Mam tam jechać oglądać auto i chciałbym wiedzieć czy ktoś miał styczność z tym komisem
W komisach samochodow nie kupuję ... :!: :!: Banda oszustow i naciągaczy... :!: :!: Jezeli "biega"o Gniezno to wiem ze na ich SKP pojazdy-samochody "walone"potwierdzali jako bezwypadkowe..."Góra" sie zmieniła ...Ale co nizej to nie wiem... :(
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014

24 Lut 2013, 12:22

Ps.Był czas ze potrzebowali na "gwalt" diagnostow na SKP... :(
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014

24 Lut 2013, 13:46

a coś więcej w temacie ich SKP??? auto na pewno będę chciał gdzieś sprawdzić w serwisie w Gnieźnie jest jakiś który tam polecasz żeby sprawdzić auto przed zakupem??? słyszałem o HQ serwis że dobry ktoś coś wie??
sphere14
Nowicjusz

Auto: Seat

17 Mar 2013, 12:03

Nie polecam tego komisu! Kupiłam samochód w komisie MIG, który miał być bezwypadkowy (został sprawdzony w ASO w Gnieźnie oraz przez komputerową diagnostykę i wszytko było OK). Dopiero po przyjeździe do swojej miejscowości, samochód został poddany jeszcze raz kontroli tym razem w autoryzowanym serwisie AUDI. Okazało się ze samochód był uderzony czego nie chciała wykryć stacja w Gnieźnie, po podłączeniu do komputera okazało się ze auto ma wiele wad a w tym cofnięty licznik! Wychodzi z tego , ze ten komis ma wiele znajomości w serwisach jak i w auto naprawach Gnieźnie. Jedynie policja w Gnieźnie okazała się rzetelna sprawdzając ,ze auto nie było kradzione. Nie polecam żadnych komisów w Gnieźnie, gdyż opinia z przed paru lat o komisach w Gnieźnie jest aktualna do dziś. Jeszcze raz NIE POLECAM!!!!
Anonim
Obserwowany

Auto: audi a4

05 Lip 2013, 11:44

Szanowna Pani "Anonimowa" Strasznie nam przykro, że jest Pani niezadowolona. Serdecznie zachęcamy do kontaktu osobistego z nami. Przez ostatnie dwa lata sprzedaliśmy 6sztuk audi a4 i nie przypominam sobie wizyty z kobietą w serwisie. To co Pani pisze to zwykłe pomówienie nikt z nas niema znajomości w SKP. Serwisy autoryzowane czy nie autoryzowany wystawiają rachunek czyli podpisują się pod wykonaną pracą w tym przypadku sprawdzenie auta. Proszę reklamować usługę. Co do kolejnych tez naprawy auta i manipulacji przy przebiegu stanowczo odradzam tego typu pomówienia niemające żadnego poparcia.
KomisMiG
Obserwowany

Auto: Auto Komis MiG
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Zimno, ciemno, niebezpiecznie - trudne warunki drogowe
    Jesienią i zimą dni są krótkie i wcześniej zapada zmrok. To także oznacza, że częściej zdarza nam się jeździć samochodem, gdy jest ciemno. Złe warunki atmosferyczne w połączeniu ze zmierzchem mogą być bardzo niebezpieczne. ...
    Uważaj na Pieszych na wielopasmowych jezdniach
    Do najbardziej niebezpiecznych miejsc dla pieszych należą przejścia przez wielopasmowe jezdnie bez sygnalizacji świetlnej. Do potrąceń najczęściej dochodzi, gdy pieszy wchodzi na oznaczone przejście, widząc zatrzymujący się ...