Heja, poszukuję dobrego auta na taryfę, trochę już na TAXI latam, także trochę tego przerobiłem ale obecnie poszukuję jakiś obiektywnych opinii. Warunek to 4 drzwi + automat. Obecnie latam Daewoo Leganza ale auto już ma trochę przebiegu i nieco wiekowe więc czas na zmianę. Co byście mi polecili, dodam że chce do auta montować od razu LPG. Myślałem na Mercem W220, Jaguar X-Type albo coś w podobie ale nie ukrywam że w tych nowszych autach się mniej orientuję więc będę wdzięczny za waszą pomoc:D:D
Volvo? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
MB [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Lexus [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł]
Dzięki za pomoc;) Hmm, ta C klasa trochę mała jak na taryfę, a jak jest ogólnie z LPG w Merach? Bo kiedyś miałem ale diesle. Chociaż nie ukrywam Merc mnie mocno interesuje, tylko większy:D Z tego co podrzuciliście to zaciekawiło mnie Volvo S 60 Lexus GS, wiecei może jak jest z ich awaryjnością i przerobieniem na LPG?
Na taksówkę bierz S80 lepszy komfort z tyłu. 60tka trochę ciasna.
Szukasz nowego Volvo, pomogę w wyborze modelu, konfiguracji, przy negocjacjach z dealerami. Znajdę dobrą ofertę na auto i finansowanie, bez zobowiązań. Auta do zamówienia i od ręki, demo dealera, używane z sieci dealerskiej Volvo. Zapraszam na priv.
Darmowe ogłoszenia motoryzacyjne - Twoje auto w kilku krokach Rynek motoryzacyjny nieustannie się zmienia, a potrzeby kupujących i sprzedających są coraz bardziej zróżnicowane. W świecie, gdzie liczy się szybkość, przejrzystość i wygoda, darmowe ogłoszenia motoryzacyjne stanowią ...
Pierwszy egzemplarz Toyoty Supry trafi na aukcję Nowa Toyota Supra 2020 w wersji produkcyjnej zostanie pokazana światu po raz pierwszy 14 stycznia 2019 roku na targach motoryzacyjnych w Detroit. Pięć dni później zakończy się aukcja pierwszego na amerykańskim rynku ...
Jak dla mnie powinieneś ogarnąć BMW 740i - roczniki 98-00 - fura jest potężna, jak wsadzisz LPG to max spali tyle co Twój obecny samochód (16-18 lpg) a masz naprawdę luksusową rakietę - może mało popularny wybór ale z takim silnikiem i dobrym wyposażeniem powinni wziąć to auto do prawie każdej korporacji. Masz wtedy dwa w jednym - dobre auto na taxi + fajny samochód prywatny. No chyba że chcesz jak najbardziej ekonomiczne auto - wtedy ten Lexus będzie spoko.
Ja polecam Hyundai Sonata. W tym budżecie Lexusa bym nie szukał do tego koszt założenia instalacji LPG do 6 garów jest znaczny, a Lex na byle czym nie bedzie dobrze jechał. Sonata ma 4 gary, auto jest duze i wygodne i nie ma kaprysów. Jedyny z nim ból to brzydka deska. Chcesz Lexa to zwiększ budżet.
ta bmka jest kusząca - szczególnie że słyszałem od kolegi że dobrz esię sprawuje z np.: lovato fast no i jest to swoista inwestycja w moim mniemaniu ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.