Witam. Jaki samochód polecacie do 25-30 tysięcy. Zastanawiałem sie nad Volvo , VW , Audi . Silnik jaki mi sie podobał to 2.5 w dieslu , w volvo 2.4 diesel . Może jakies inne propozycje macie ? Dodam iz chciał bym coś w miare z dużym silnikiem około 150 koni może być trochę wiecej i iw sedanie. Co mi polecicie?
Z 3 którą wymieniłeś najciekawszą propozycja wydaje się byc volvo 2.4 diesel mysle ze zastanawiales sie nad s60 bardzo dobra wg mnie propozycja, ale mogłbyś jeszcze rozwarzyć kupno alfy 156 z silnikiem diesla 1,9 150KM, nie miałem styczności z tym autem ale czytałem wiele pozytywnych opini o tym silniku wiec mysle warto byloby pomyslec tez o tym; bryła tego auta mimo sporegro wieku nadal jest ładna
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Technologie przyszłości w pojazdach koncepcyjnych Toyoty Na Salonie Samochodowym w Genewie Toyota zaprezentuje swój najnowszy samochód koncepcyjny i-TRIL Concept. Pojazd posłuży do zademonstrowania ostatnich osiągnięć technologicznych marki, które jej zdaniem ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.