Auto Osobowe do 25-30 tysiecy?

02 Mar 2011, 21:02

Witam. Jaki samochód polecacie do 25-30 tysięcy. Zastanawiałem sie nad Volvo , VW , Audi . Silnik jaki mi sie podobał to 2.5 w dieslu , w volvo 2.4 diesel . Może jakies inne propozycje macie ? Dodam iz chciał bym coś w miare z dużym silnikiem około 150 koni może być trochę wiecej i iw sedanie. Co mi polecicie?
pioter03
Nowicjusz

Miejscowość: Mazowieckie

02 Mar 2011, 21:23

Z 3 którą wymieniłeś najciekawszą propozycja wydaje się byc volvo 2.4 diesel mysle ze zastanawiales sie nad s60 bardzo dobra wg mnie propozycja, ale mogłbyś jeszcze rozwarzyć kupno alfy 156 z silnikiem diesla 1,9 150KM, nie miałem styczności z tym autem ale czytałem wiele pozytywnych opini o tym silniku wiec mysle warto byloby pomyslec tez o tym; bryła tego auta mimo sporegro wieku nadal jest ładna :)
Biedrona
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: rzeszow
Auto: Honda accord VII

02 Mar 2011, 21:27

Z całego serca polecam Ci silnik D5 ;)
KonradMB
Aktywny

Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Subaru
Silnik: H6
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna

02 Mar 2011, 21:34

A co sądzicie o A4?Co do s60 to mi sie podoba. Myślałem też nad Passatem . Czekam na dalsze propozycje,
pioter03
Nowicjusz

Miejscowość: Mazowieckie

02 Mar 2011, 21:37

kup volvo mnie popularne i oklepane od passata, a do tego "60" bedzie wygodniejsza,

aczkolwiek moge być mało obiektywne ze wzgledy iż sam chce kupic volvo :D :mrgreen:

a brałes pod uwage seata leona [link do oferty na Allegro wygasł]
Biedrona
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: rzeszow
Auto: Honda accord VII
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...