Auto rodzinne do 10 tys.

14 Sty 2019, 20:05

Witajcie, na forum jestem nowa i potrzebuje porady.
Szukam auta rodzinnego, ale nie przesadnie ogromnego (VW Sharan odpada). Dużo już czytałam i mam wrażenie, że im więcej wiedzy chwytam tym mniej wiem a wybór staje się trudniejszy. Ale do rzeczy. Interesuje mnie auto w benzynie, przestronne i nie zjadajace hektolitrow paliwa i oleju. Mój budżet to 10 tysięcy. Intensywnie myślę nad oplem zafira a silnik 1.8 benzyna lub Renault Grand Scenic również benzyna. Powiedzcie który byście wybrali i dlaczego? A może macie jakieś swoje typy? Od razu mówię, że na Toyote niestety mnie nie stać. Podoba mi się również VW Touran, ale z tego co widzę do 10 tysięcy w benzynie to same jakieś podpadajace oferty. Liczę na was i z góry dziękuję.
Nieznajoma33
Obserwowany

14 Sty 2019, 20:19

Zafira jest bardzo spoko opcją. W miarę przestronne auto na podzespołach astry więc koszty utrzymania będą stosunkowo niskie.
Invi
Forumowicz VIP

Przebieg/rok: >50tys. km
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Masz problem z kodem do radia to pisz
    Rozkoduję prawie każde radio. Warunek to muszę znać numer seryjny , najlepiej przysłać wszystkie oznaczenia, znajdujące się na bocznej ściance twojego radia.
    Odcinkowe pomiary prędkości
    Odcinkowe pomiary prędkości to technika pomiaru prędkości pojazdów, która polega na zastosowaniu specjalnych urządzeń pomiarowych umieszczonych na drodze w określonych miejscach (tzw. odcinkach). Urządzenia ...