Siema, powoli rozglądam się za autem na liczne wypady rodzinne 2+2. Skoda Octavia z 2015 staje się już powoli za mała ( często mamy dodatkowego pasażera ). Rozglądam się za dużymi suvami lub mini vanami. Trochę ciągnie w kierunku zakupu nowego joggera lub bigstera. Preferencji silnikowych nie mam, może być diese, może być benzyna pod lpg, aby było mało awaryjne jak np moje 2.0 tdi. Pomożecie nakierować na coś fajnego? Nie liczy sie dla mnie marka auta tylko ma spełniać swoje zadanie.
Xendram napisał(a):Trochę ciągnie w kierunku zakupu nowego joggera lub bigstera
Ale tam będzie mniej miejsca niż w Octavii.
Xendram napisał(a):( często mamy dodatkowego pasażera ).
Jeśli mowa o wożeniu dodatkowego pasażera pomiędzy fotelikami to potrzebujesz naprawdę dużego auta. Jeśli suv to konstrukcje typu X5/q7/XC90 więc koszty utrzymania duże, jeśli minivan to S-Max/5008, ewentualnie amerykance
Wiosenny długi weekend "majówka" Przed nami majówka i wielu kierowców wybierze się ze swoimi rodzinami na odpoczynek. Zanim jednak wsiądziemy do samochodu, odpowiednio zaplanujmy podróż i przygotujmy się do niej. Wyjeżdżając na drogi ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.