REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Trevor napisał(a):Civic to w ogóle bez komentarza.
galakty napisał(a):Po 1.9 TDI to najlepiej Ci się będzie jeździć Megane 2.0 TCe.
rupertpumpkin napisał(a):to trzeba coś pooglądać na żywo i pojeździć bo żadnym z nich nawet nie miałem okazji sie przejechać
Kao napisał(a):Ja tez jeździłem, syfik przy 1.9 tdi to żółw przy zwykłej jeździe.
galakty napisał(a):Kwestia przestawienia się
szybki napisał(a):Wczoraj wieczorem jeździłem (drogi miasto/podmiejskie) 1,6tdi po sofcie i powiem szerze że mnie drażniła ta charakterystyka auta. Wolę jechać spokojnie i przydusić jak mam potrzebę.
rupertpumpkin napisał(a):ten ciekawy przypadek bo gośc chyba z nudów jeździł do ASO zwlaszcza ze przebiegi po cepiku 5k rocznie ogólnie tu cena wysoka plus z klima lepiej najgorsze założyć. no i wywalić te skrzynke z bagażnika
rupertpumpkin napisał(a):Ten czarny to pytanie ile zrobienie klimy zakładając że sprężarka kaput. Z 2k z robotą i nabiciem czy więcej?
rupertpumpkin napisał(a):Co do innych to Bravo się pojawiło w okolicy 150km ale w AAA auto za 28k
rupertpumpkin napisał(a):ten ciekawy przypadek bo gośc chyba z nudów jeździł do ASO zwlaszcza ze przebiegi po cepiku 5k rocznie