Bezpieczniki Seat Toledo II

10 Mar 2009, 05:19

Chlopaki ten glosnik naprawde mnie denerwuje bo tak szumi jakby cos tam nie laczylo. Raz gra a raz nie. A jak wkladam ta kasete z kabelkiem to gra tylko prawa strona. Wiecie moze dlaczego
maniek53
Nowicjusz

• 10 Mar 2009, 10:30

a może to tylko żarówka
    pawel2j
    Nowicjusz

Miejscowość: śliwniki

11 Mar 2009, 05:44

O jaka zarowke Ci chodzi. Przeciez jao glosnikach i radiu mowilem
    maniek53
    Nowicjusz

11 Mar 2009, 21:27

podpowiedzcie cos co mam zrobic zeby gral caly czas ten glosnik
    maniek53
    Nowicjusz

12 Mar 2009, 12:05

sprawdzić czy nie jest gdzieś odłączony przy radiu czu gdzieś kabel uszkodzony a jak nie to spróbuj przeczzuścić nóżki od wtyczki
    pawel2j
    Nowicjusz

Miejscowość: śliwniki

17 Mar 2009, 20:19

A wiesz jak wyciagnac radio

[ Dodano: Wto Cze 16, 2009 22:19 ]
    Witam ponownie mam jeszcze jedo pytanie w sprawie toledo. Mam ten model toledo z 2000r i wlasnie tu pytanie. Możecie mi powiedziec czy w waszych modelach toledo tez jest diura w progu w miejscu gdzie powinna byc zaslepka. Na samym poczatku progu pod spodem od przednich kol. Powinny bys po 2 te zaslepki czy po3 z kazdej strony. Cekam na odpowiedzi.
    maniek53
    Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
      Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
      Ford GT
      Ford GT nie jest oczywiście modelem seryjnym, a egzemplarzem po skrajnych modyfikacjach dokonanych przez Performance Power Racing z Florydy. Specjaliści z tej firmy w konstrukcji pojazdu zastosowali materiał wykorzystywany ...