Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Geniodekt napisał(a):@dzida, na jakiej podstawie twierdzisz, że E65 jest "lipna" ?Choćby siedziałeś kiedyś w tym samochodzie ?
dzida napisał(a):mam oczy i to nie wygląda wcale jak BMW
dzida napisał(a):Ten silnik jest ok aleeee... co z tego jak samochód jest po prostu lipny i niemiłosiernie drogie w serwisie. W dodatku jego wątpliwa "uroda" tego nie rekompensuje. Te samochody są strasznie nie chodliwe, bo w Biłgoraju w komisie stoi taka 7ka już 2 lata.
dzida napisał(a):Jak nie stać Cię na horrendalne ceny serwisu to nie stać Cie na auto i nie kupuj aby większy i aby prestiżowy i aby się pokazać znajomym.
Geniodekt napisał(a):Osobiście postawiłbym na VW Phateona- jest mniej awaryjny, tańszy w utrzymaniu i łatwiej dorwać młode auto ze świetnym wyposażeniem.
Cebulari napisał(a):mi to w 1000% wygląda na BMW, mocarnie i dobrze
Cebulari napisał(a):nie jest jakieś poronione choćby jak Twój hujdai ix20
Cebulari napisał(a):Phaeton owszem podoba mi się, ale w porównaniu do 7ki i A8 i nawet S-klasy jest... troche poronioną limuzyn
Poza tym, co z tego że w Twojej miejscowości/wsi stoi taka 7ka już 2 lata skoro pewnie większość mieszkańców nie stać na nią, bądź wolą coś innego w tej cenie?
Geniodekt napisał(a):10 tyś za ubezpieczenie S-Classy ? Chyba S 65 AMG![]()
Baza z danymi technicznymi samochodów marki BMW. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne BMW