BMW GP3.10 AC SCHNITZER

23 Gru 2007, 16:11

Nowe BMW 3 Coupe z silnikiem od M5 z instalacja gazowa, co o nim sadzicie?
===RAVER===
Raver
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Olsztyn

23 Gru 2007, 17:49

CO GAZ !!!! W BMW !!!! szanujmy się. BMW nie jest autem na gaz, tylko to jest typowy benzyniak !! i niech tak zostanie
Puchacz
Młodzi Gniewni
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rembrige

23 Gru 2007, 20:02

o jest model z fabrycznym gazem :P i ma kopa
WitP_tsaJ4145
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Śląsk/kujawsko-pomorskie

23 Gru 2007, 23:07

Puchacz, wiem ze to jest typowy benzyniak.

Ale Te BMW GP3.10 jest Dziełem AC Schnitzer, i jest to seryjna instalacja gazowa i to calkiem niezla gdyz auto rozpedza sie do predkosci 318.10 km/h

I tym samym jest najszybym autem na gaz na swiecie :)

Pogratulowac Niemcom :D
Kolejny cudowny model BMW :D
===RAVER===
Raver
Początkujący
Awatar użytkownika

24 Gru 2007, 00:58

no dobra, to można wybaczyć. Ale zapewne to jest jakaś specjalna instalacja gazowa. Nie taka kupiona w Polsce 8) bo to już jest przeginka instalowanie gazu do BMW z wyjatkiem tego co podałeś
Puchacz
Młodzi Gniewni
Awatar użytkownika

24 Gru 2007, 12:27

nie rozumiesz dalej ;) - to jest sportowy model BMW z, celowo zainstalowaną, specjalną, instalacją gazową.
Taki sportowiec-ekolog - co akurat nie bardzo wyszło. :P
WitP_tsaJ4145
Początkujący
Awatar użytkownika

24 Gru 2007, 22:30

no przecież mówię ze dobrze ze jakaś specjalna firma zainstalowała gaz a nie taki spod " stacji"
Puchacz
Młodzi Gniewni
Awatar użytkownika

25 Gru 2007, 11:25

witam sprawdzilem wyzej zasugerowane auto no i niestety wg mnie jest kompletnie chybione po 1sze - ten body kit jest strasznie wiejski szczegolnie przedni zderzak przesadzili zdecydowanie i tylni zderzak z ta "armata" po srodku to totalna porazka wieś gra i tanczy.ogolnie zgadzam sie z przedmowca puchaczem - jakos nie pasuje mi gaz do takiego auta jak bmw przede wszystkim ze wzgledu na ten silnik no bez przesady ale V10 5litrow 550KM to ile musi palic tego gazu 30l?40 po miescie??jaki w tym sens?gdzie tu oszczednosc a jak ktos niechce oszczedzac to kupuje "normalne" M6 i pozamiatane.pozdrawiam :)
"przyspieszenie to najlepszy sposób spędzenia czasu pomiędzy zakrętami"
HillClimbFanatic
Początkujący

25 Gru 2007, 13:40

dlatego też piszemy, że z ekologią nie wyszło ;)
WitP_tsaJ4145
Początkujący
Awatar użytkownika

25 Gru 2007, 21:00

Moze i nie jest to ekologiczne auto, ale mysle ze body kit nie jest taki zly.
Np. Podoba mi sie obszyte wnętrze Alcantarą. Ale kolorki te jasne kremowe bym zmienil.

Tylko kolor tego auta jest kiepski..moglby byc np. czarny lub srebrny...a taki kremowy to totalna porazka, ale nie sadze ze auto jest porazka, poniewaz inzynierowie BMW szukaja nowych rozwiazan silnikowych gdyz konczy sie ropa, wiec trzeba szukac nowych rozwiazan...a to ze pali 30 40? czy to wazne i tak na to auto bedzie stac tylko nieliczych, a dla nich raczej to nie zadna roznica czy wypije 30 czy 40 litrow skoro stac go na wywalenie duzej kasy za takie auto.

Mysle ze pomysl byl dobry, ale powinni probowac z Silnikami Hybrydowymi..a nie gazie.
Ale widac oni uwazaja inaczej.
Pozdrawiam
===RAVER===
Raver
Początkujący
Awatar użytkownika

25 Gru 2007, 21:24

tzn. ekologia tam działa i to dobrze, spaliny dość czyste.
Tylko robienie tego w silniku sportowym i w dodatku takim aucie to jak wejść do basenu się wykąpać i przy okazji nie chcieć zmoczyć włosów :P
WitP_tsaJ4145
Początkujący
Awatar użytkownika

25 Gru 2007, 21:35

dobrze dobrze niech takie ekologiczne silniki stosują w innych samochodach a nie w BMW. Całe szczęwscie ze nie słyszałem o takich silnikach w Porsche lub Ferarii :D
Puchacz
Młodzi Gniewni
Awatar użytkownika

25 Gru 2007, 21:37

hehe dobrze to okresliłes :)

Ale jak widzisz BMW próbuje wszystkiego :D

Ale powiem ci szczerze ze jak bym mial wybierac pomiedzy BMW M3 Coupe a BMW GP3.10 to wybrał bym M3 :D wole benzyniaka mocnego od Gazuu :)

Pozdro
===RAVER===
Raver
Początkujący
Awatar użytkownika

30 Gru 2007, 20:20

A mi sie podoba ... lepiej miec taki wózek na gaz niż wogóle nie mieć a wogóle to nie rozumiem co widzicie złego w tym wozie ;pp body kit tez łądny ale ospojlerowanie moze mniej dyskretne ;pp
MZ 250 <3
frafel1
Początkujący

Miejscowość: Wołczyn

30 Gru 2007, 20:24

Puchacz napisał(a):CO GAZ !!!! W BMW !!!! szanujmy się. BMW nie jest autem na gaz, tylko to jest typowy benzyniak !! i niech tak zostanie

Święta racja kolego, na gazie to se kur.a obiad mozna ugotowac a nie jezdzic. Chodziaz osiągi zachecają. Ale nie kupiłbym tego.
pozdro for all
michalp
Początkujący

Miejscowość: Wołczyn