BMW 730 Diesel wersja Li

03 Sty 2008, 12:42

Jestem zainteresowany zakupem BMW 730 Diesel wersja Li. Co sadzicie o tym aucie i czy sie oplaca je kupic?!. Takie auto mam nadzieje ze wystarczy mi na 10-15 lat. Prosze o odpowiedz.
MariuszP
Nowicjusz

03 Sty 2008, 12:48

BMW 730 TDI... :lol: NIe masz sie nad czym zastanawiac kupuj go i zostajesz krolem szos... :D 10-15 lat myśle ze powinien ci na tyle wystarczyc chyba ze go rozwalisz :P ..ale kto by chcial miec jedno auto przez 10 lat :?
pauul91
Nowicjusz

Miejscowość: Krapkowice

03 Sty 2008, 18:05

Bardzo fajny samochód, wersja 730d Li była nie dawno w Tvn,
Miałem okazje siedzieć w wersji z tym silnikiem ale nie przedłużonej.
Super wnętrze, wyposażenie, auto na lata. Silnik też niczego sobie 230KM, wystarczy by dobrze przyspieszczać ok 8s do 100, no przy tym niewielkie zapotrzebowanie na paliwo. Na pewno warto kupić, tylko czy nówke z salonu.
Ja jestem za kupnem rocznego albo dwulatka. Po roku dużo stracisz. A można ściągnąć naprawdę ładnie utrzymaną z niewielkim przebiegiem i ceną o połowę niższą od nówki.
Krzysiek_85
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Szczecin
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Automatyczne światła drogowe
    Układ automatycznych świateł drogowych jest rozwiązaniem bardziej zaawansowanym i niezwykle praktycznym. Występuje w coraz większej liczbie nowych samochodów obok czujnika zmierzchu i zmniejsza zaangażowanie kierowcy ...