Brak daty na umowie kupna-sprzedaży samochodu.

20 Lut 2014, 23:34

Sytuacja wygląda tak że na poprzedniej umowie kupna-sprzedaży auta nie ma daty(na mojej kopii). Do osoby która posiada taką umowe nie da sie dodzwonic zeby tą date mi podała, a babeczki w WK nie chcą mi tej daty niestety podać i bez niej auta zarejestrować. Czy jest jakaś możliwość sprawdzić tą datę w internecie?
LolsonMandela
Obserwowany

Auto: Peugeot 406

21 Lut 2014, 09:31

LolsonMandela napisał(a): Czy jest jakaś możliwość sprawdzić tą datę w internecie?
Absolutnie nie.Tylko i wyłącznie poprzedni własciciel.Mozna spróbowac w WK gdzie ten samochód był poprzednio zarejestrowany ale masz marne szanse/po warunkiem ze poprzedni wlasciciel zgłosił jego sprzedaz/... :(
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak skalibrować alkomat?
    Alkomat to urządzenie, które może pomóc podjąć odpowiedzialną decyzję, zanim wsiądziesz za kierownicę. Jednak aby jego wskazania były wiarygodne, konieczna jest regularna kalibracja. Ten proces jest niezbędny, ...
    Volkswagen up! - samochód do miasta
    Około 12 proc. rynku należy w tym roku do Volkswagena up!. Od stycznia do kwietnia 2019 zarejestrowano 682 egzemplarze. To najmniejszy samochód osobowy niemieckiego koncernu. Powstaje od 2011 roku w Bratysławie, wraz ...